Thomas Kortegaard: Vi brænder for at komme i gang

Foto: ACHorsens.dk

Sæsonstarten lurer lige om hjørnet, og på søndag møder AC Horsens bundholdet Hobro. Horsens befinder sig lige nu på ottendepladsen, men kun ét enkelt point skiller dem fra mesterskabspillet.

På søndag starter forårssæsonen i Superligaen, og AC Horsens møder i den første kamp bundholdet Hobro. Horsens24 har taget fat i AC Horsens' rutinerede forsvarsspiller Thomas Kortegaard til en snak om forventningerne til resten af sæsonen.

Der er forårspremiere på søndag. Hvad er dine forventninger til kampen?

Der er ingen tvivl om, at vi brænder for at komme i gang. Vi starter med Hobro, som også er en vigtig kamp i forhold til at holde dem på afstand. Så det er selvfølgelig en rigtig spændende kamp at starte med. Det er noget vi har set frem til, siden vi kom tilbage fra ferie stort set. Nu er vi tilbagevendt fra træningslejren, og nu glæder vi os egentligt bare til at skulle i gang på søndag.

Hvad er dine forventninger til kampen?

Der er ingen tvivl om, at det er en vigtig kamp som ingen af holdene vil tabe. Omvendt er der heller ingen tvivl om, at vi går efter at vinde. Og så ved vi, at der bliver kamp til strengen, da Hobro også godt lide at gå til den. Så det bliver en kamp, hvor der bliver gået til stålet - og som vi selvfølgelig forhåbentlig vinder.

Hvordan er jeres niveau efter pausen?

Jeg synes egentlig, at det er tilsvarende. Vi har trænet godt her hen over pausen, og fået nogle ting rettet til, som kan give udslag i kampene. Så jeg synes, at vi er på et stabilt godt niveau, som ligger meget op af det vi havde i efterårssæsonen.

Thomas Kortegaard optrådte i ni af efterårets kampe, hvor han stod for to assists.

Hvad er dit bud på jeres endelige placering i Superligaen?

Der er ingen tvivl om, at så længe top seks er inden for rækkevidde, så går vi efter det. Men det er der også rigtig mange andre hold, som gør, så det bliver hård kamp. Omvendt skal man ikke være så naiv, at man ikke kigger lidt den anden vej. Der ved vi jo næsten, hvordan puljerne formentligt bliver. Så derfor er det også vigtigt, at have for øje at stå godt i puljespillet, hvis man ikke kommer i top seks.

Udekampen mod Hobro sparkes i gang på søndag klokken 12.00.