Usædvanlig sag: Fuld 14-årig kører galt i bil

Foto: Shutterstock

Politiet beskriver sagen som en "usædvanlig sag".

Lørdag aften kl. 23.21 måtte politiet rykke ud til et noget anderledes uheld i Horsens. 

I krydset mellem Åboulevarden og J Chr. Juliussens Vej, var en 14-årig kørt ind i en række pullerter og parkerede biler. 

Det skriver Horsens Folkeblad

Den 14-årige pige havde i en brandert stjålet sine forældres bil, og befandt sig derfor nu både fuld og uden kørekort bag rettet i bilen, som hun mistede herredømmet over. 

Heldigvis skete der ingen personsskade. 

Ifølge vagtchef Lars Grønlund er det ikke ligefrem noget man ser hos politiet hver dag. 

"Det er en noget usædvanlig sag," lyder det fra vagtchefen. 

Han kan også oplyse, at sagsbehandlingen er gået i gang - og at de sociale myndigheder bliver inddraget. 

"Fandt" 24 cykler omring banegården 

Torsdag formiddag måtte politiet også rykke ud til en besynderlig sag. Her var det i Holbæk, at en patrulje måtte ud og besøge en 39-årig mand. 

Politiet havde fået oplysninger om, at manden opbevarede en del cykler på sin adresse - og derfor aflagde ordensmagten ham et visit torsdag formiddag.

Betjentene traf to personer i lejligheden, en 34-årig kvinde og en 39-årig mand, som blev gjort bekendt med mistanke om, at der blev opbevaret stjålne cykler på adressen.

Det oplyser politiet i døgnrapporten. 

Manden fremviste selv 24 cykler, som han havde i lejligheden. Han oplyste, at han havde fundet cyklerne i Holbæk by især omkring stationen, men tænkte ingen ejede dem. Politiet besigtigede cyklerne, som var af ældre model og uden større værdi hver især. Den 39-årige blev sigtet for tyveri af cyklerne, der alle blev indbragt til politistationen.

Politiet vil nu gennemgå cyklerne i forsøget på at finde frem til rette ejermænd. Er cyklerne efterlyst vil politiet kontakte ejeren, som vil få cyklen udleveret.

Sagen vil senere blive vurderet for, om sigtelse alternativt skal lyde på ulovlig omgang med hittegods vedrørende nogen af cyklerne. Den sigtede kan forvente at høre mere fra politiet i sagen, oplyser politiet.