Voldsomt overfald i Horsens - Blev holdt fast og fik hugget finger af med økse

To mænd er lige nu sigtet i en yderst brutal sag, hvor en mand blandt andet er blevet tilbageholdt mod sin vilje og har fået hugget en finger af.

Natten til den 13 juli, blev en 41-årig mand udsat for en lang række voldsomme overgreb. Mishandlingen fortsatte helt frem til morgentimerne omkring klokken 09.00 mandag morgen, det fortæller Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelese.

Det er ikke småting den 41-årige blev udsat for. Han blev blandt andet slået med knytnæveslag i hovedet og på kroppen, fik flere slag med et baseballbat og blev frihedsberøvet i en lejlighed i Horsens, hvor han blev holdt fast og fik flere øksehug i sin hånd - samt hugget sin ene lillefinger af. 

Det er to mænd på henholdsvis 25- og 33 år, som stod for den voldsomme mishandling af manden. Udover den fysiske mishandling, har de to også truet manden med at ‘hvis han sagde noget, gjorde eller meldte noget, ville han (en af gerningsmændene, red.) være ligeglad med konsekvenserne og han ville endda komme efter hans børn’.

Blev tildelt flere hug i hånden med økse

Den 25-årige tildelte den 41-årige mand flere hug i hånden med en økse, hvorefter at den 33-årige mand holdt ham fast, mens den 25-årige huggede mandens lillefinger af med øksen.

Mændene er begge sigtet for legemesangreb af særligt rå, brutal eller farlig karakter til dels i forening og efter forudgående aftale eller fælles forståelse med hinanden. Den 25-årige er også sigtet for frihedsberøvelse og vidnetrusler. 

De to mænd har været fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre, og de er nu varetægtsfængslet i alt fald fire uger frem. Mens politiet undersøger sagen nærmere. Det skal blandt andet undersøges hvorfor forholdet mellem mændene udviklede sig så voldsomt. Politiet oplyser at de tre kender hinanden i forvejen, fra misbrugsmiljøet i Horsens.