Ingen adgang for Brøndby-fans næste gang de møder AC Horsens

Billeder som disse bliver der ingen af, når AC Horsens møder den Københavnske Vestegnsklub næste gang. Foto: ACHorsens.dk

Næste gang AC Horsens får besøg af Brøndby IF bliver der usædvanligt stille på udebaneafsnittet.

Kampen mellem AC Horsens og Brøndby på CASA Arena d. 18. maj blev skæmmet af de uroligheder, som de medrejsende Brøndby-fans skabte i løbet - og efter - kampen.

I første omgang medførte urolighederne, at både AC Horsens og Brøndby IF blev straffet med en bøde. Brøndby IF fik i samme ombæring en betinget fratagelse af retten til at spille én hjemmekamp med tilskuere. Den del valgte Brøndby IF at klage over.

For kort tid siden har DBU's appelinstans offentliggjort deres svar på anken. De er kommet frem til, at Brøndby IF får fjernet den betingede fratagelse af tilskuere til én hjemmekamp.

Klubben bliver til gengæld frataget retten til et fanafsnit på CASA Arena til næste udekamp mod AC Horsens i Superligaen eller Sydbank Pokalen. 

Det betyder, at der uvant stille på udebaneafsnittet, når Brøndby gæster Horsens i 26. spillerunde i midten af marts. Medmindre da de to klubber løber ind i hinanden i pokalturneringen inden da.