Pinligt: Ingen bysbørn har spillet på AC Horsens som vinder af Superligaen

Ingen oddsere i Horsens tror nok på det lokale fodboldhold i kommende sæson til at sætte penge på, at de vinder Superligaen. Foto: Danske Spil

Kun i Horsens har ingen spillet på det lokale hold som mestre i den kommende sæson af Superligaen.

Superligasæsonen er lige om hjørnet, og selvom der er mere end 10 måneder til, at et Superligahold kan løfte trofæet forhindrer det ikke Oddsets-spillerne i at vædde på, hvem der bliver mestre i 2019/202- sæsonen. Som storfavorit har både Oddset-spillerne og oddssætterne FCK.

Men kigger man ned over rækken af byer med et hold i Superligaen, er der kun et hold, der stikker ud: Horsens.

Her har ingen Oddset-spillere endnu spillet på, at deres hold vinder Superligaen. I Lyngby er der kun kommet et spil på Lyngby som guldvindere i 2020. Det kommer ikke bag på den oddsansvarlige hos Danske Spil.

"Lyngby har haft en sæson i 1. division og er lige rykket op. De har selv meldt ud i pressen, at de er rykket op, før de selv forventede det, så holdet udtrykker på ingen måde mesterskabsdrømme selv. Horsens havde massive problemer med at få scoret i slutningen af sidste sæson og forventningerne til holdet er ikke ligefrem til top 3 i Superligaen, så det er nok meget naturligt, at der ikke er mange, der tror, de bliver mestre," siger Peter Emmike Rasmussen og fortsætter:

"På den anden side får man lige nu odds 400 på Horsens som nr. 1 og odds 750 på Lyngby, og det er da sket før, at et hold har overrasket, selvom det ville undre mig, hvis vi ser et af de to hold få guld til sommer."

Flest tror på Københavnerhold

FCK er også Oddset-spillerne favorit. Ca. 40 pct. af alle spil på hvem der vinder Superligaen i den kommende sæson, er kommet på FCK. Sidste år inden Superligastart havde flest Oddset-spillere spillet på Brøndby som mestre. I år har Brøndby bytte plads med FCK som favorit hos Oddset-spillerne, og kun ca. 17 pct. at af alle vinderspil er kommet på Brøndby.

"FCK og Brøndby er de to hold i Superligaen, der har flest fans fordelt over hele landet, så det er meget naturligt, at mange spiller på dem som mestre. Brøndby levede ikke op til forventningerne sidste år, og det har fået lidt færre til at spille på dem inden Superligastart," vurderer Peter Emmike Rasmussen i en pressemeddelelse.

Bor man udenfor hovedstadsområdet er der dog stor sandsynlighed for, at ens hjerte også banker for den lokale fodboldklub. I de tre største byer Aarhus, Odense og Aalborg er det de lokale hold, der har fået flest Oddset-spillere til at drømme om mesterskabet. I Aarhus er 46 pct. af indskuddene på vinderspil kommet på AGF. I Aalborg er 66 pct. kommet på AaB og i Odense er 47 pct. kommet på OB.

Superligaen starter fredag aften kl. 19.00 med en kamp mellem FC Midtjylland og Esbjerg. Søndag møder Horsens sin første modstander, som er FC Nordsjælland.