Tryk på kedlerne mod Vejle - Forventes flere på tribunen end mod AGF

Der var ikke mange på tribunerne i snestormskampen tidligere på året mod AGF, men det forventes der mod Vejle Boldklub.

Når Vejle Boldklub kommer på besøg fredag d. 31. august, forventes der masser af tilskuere på lægterne. VB fansene står allerede nu for 50 % af de solgte billetter.

D. 31. august kommer havenisserne fra Nørreskoven på besøg, og billetsalget er allerede brandvarmt. Vi har talt med AC Horsens for at få en status på billetsalget, og med ni dage tilbage, er der allerede afsat 1.000 billetter, hvor halvdelen af dem faktisk er købt af VB fans. Det kunne derfor godt tyde på, at udebaneafsnittet bliver fyldt til randen, og derfor skal resten af stadionet naturligvis fyldes i gult.

1.000 billetter lyder måske ikke af meget, når der er plads til 10.400 på CASA Arena, men med ni dage og en spillerunde i mellem opgøret, så er det faktisk rigtig fornuftigt, og der kommer med garanti en del flere mennesker, end da de to hold senest mødtes i Horsens. Her var der 3841 tilskuere d. 11. maj 2016, hvor gæsterne fra Vejle vandt med 1-0.

Forventer flere folk på stadion end mod AGF

Når de hvide fra Aarhus kommer på besøg, plejer det at være blandt de mest besøgte kampe i løbet af sæsonen på CASA Arena. Nu hvor Vejle Boldklub er tilbage i Superligaen, forventes det dog, at det igen bliver opgøret mellem disse to hold, der kommer til at trække flest tilskuere på tribunerne.

Hos AC Horsens fortalte de hvert fald, at de mærker en større interesse til kampen mod Vejle end mod de hvide fra nord, og derfor forventer man også, at der kommer rigtig mange tilskuere.

Det bliver dog næppe alle 10.400 pladser der bliver besat, men det bør komme der op af, når AC Horsens og Vejle Boldklub tørner sammen fredag d. 31. august. Har du endnu ikke købt billet til opgøret, kan du gøre det lige her via AC Horsens hjemmeside.