De første boliger er klar til indflytning i Havnefronten

Havnefronten i Horsens, fotograf: Hansen-Denmark.

Efter godt halvandet års byggeaktivitet på Havnefronten lige ved lystbådehavnen flytter de første beboere nu snart ind i de spritnye lejligheder.

Den 30. oktober afleveredes de første lejligheder i projektet, som er opført af Bech Gruppen og Arkitektgruppen. Samtidig gøres der klar til salg af endnu 29 lejligheder på grunden.

I foråret 2017 tog Arkitektgruppen sammen med Horsens virksomheden Bech Gruppen første spadestik på byggeriet Havnefronten, og nu står de første 29 lejligheder, med attraktiv beliggenhed lige ved havneindløbet og lystbådehavnen i Horsens, klar til indflytning. Der har fra starten været god interesse for projektet, som allerede her inden overdragelse kan melde så godt som udsolgt. 

Parrene Anna og Brian Rumph og Winnie og Lars Bisgaard er nogle af de nye beboere i Havnefronten. De købte lejlighed i Havnefronten sidste år og glæder sig over, at de nu kan flytte ind.

”Vi glæder os til at nyde livet og få tid til andre ting end at passe hus og have. Vi faldt for Havnefronten, da boligerne er beliggende lige midt i byen og alligevel tilbagetrukket. Vi vil bruge området omkring havnen og har blandt andet planer om at skulle ro i kajak på fjorden. Vi er rigtig godt tilfredse med hele processen omkring byggeriet, og synes lejlighederne er blevet flotte, så nu må det godt snart blive 1 november, så vi kan flytte ind”. 

Næsten alle de færdige lejligheder i Havnefronten er allerede solgt. Der er dog gemt en lejlighed, som er blevet indrettet til prøvelejlighed, så interesserede købere til etape 2 kan se, præcis hvordan de kommende lejligheder kommer til at se ud. Etape 2 forventes i salg sidst på året og består af endnu 29 lejligheder fordelt i to punkthuse identisk med de to første huse, som nu kan ses på havnen. EDC har allerede flere reservationer til etape 2 og har travlt med at fremvise prøveboligen til interesserede på de åbne huse om søndagen. 

Havnefronten er Arkitektgruppens første projekt i Horsens, og ser frem til nu at kunne aflevere de første boliger på havnen.

”Det er med stor glæde, at vi nu kan overdrage første etape af Havnefronten og snart gå i gang med salget af etape 2. Det er spændende at følge den hastige udvikling af Horsens havn, og vi er glade for at have fået lov til at sætte vores præg på den spændende, nye bydel, som vil give havnen tilbage til borgerne i Horsens”, udtaler Robin Feddern, adm. direktør i Arkitektgruppen. 

Om Havnefronten i Horsens:

  • Havnefronten er tegnet i et samarbejde mellem Ginnerup og Reihs Arkitekter 
  • Projektet består af 87 lejligheder fordelt i seks punkthuse
  • Byggeriet finder sted i etaper, hvor første etape med 29 boliger afleveres hhv. d. 1.11 og 1.12.2018
  • Lejlighederne har alle mindst to altaner eller terrasser, og alle har fjordudsigt 
  • Det er Bech Gruppen og Arkitektgruppen, der står bag det nye projekt 
  • EDC i Horsens forestår salget af lejlighederne