Uhyggelig sag i Horsens: 17-årig pige ramt af hagl i låret

Foto: Politi.dk

Sydøstjyllands Politi beder vidner om hjælp i en alvorlig sag, hvor en 17-årig blev skudt i baglåret med hagl. Det fortæller politiet på deres sociale medier.

Var du i Horsens natten til søndag den 7. juli? Eller kender du nogen, der var? Så læs lige med her: Kl. 1.30 blev en 17-årig pige ramt i baglåret, med hvad der formodes at være et hagl fra et luftgevær eller luftpistol, da hun krydsede Nørrebrogade ved Falckstationen.

Pigen var i selskab med tre veninder og den enes mor skulle komme og hente dem. På vej mod mødestedet og da de krydsede Nørrebrogade ved Falckstationen, kørte en mørk personbil forbi dem, og de hørte et højt knald , og den 17-årige pige mærkede, hvad der føltes som et ”bid” i baglåret. Under køreturen hjem, gik det op for pigen, at hun blødte, og hun havde hul i bukserne. Hun blev efterfølgende kørt på skadestuen i Horsens, og et blyhagl blev fjernet fra hendes baglår.

De fire piger mener, at skuddet kom fra den mørke personbil, der passerede dem ved Falckstationen. Bilen var kørende ad Nørrebrogade i retning mod byen og beskrives som en mindre mørk personbil, med nedrullet vindue i passagersiden. Fra bilen blev der spillet høj musik.

Sydøstjyllands Politi har efterforsket sagen, men har nu behov for offentlighedens hjælp. Så hvis du har set den omhandlende bil et eller andet sted, hørt om lignende episoder eller på anden måde har tip om, hvem gerningsmændene kunne være, så kontakt Sydøstjyllands Politi via 114.