Aktiviteter i Horsens i vinterferien

Foto: Shutterstock.com

Vinterferien står for døren, og det er nu tid til at finde på hvad du og børnene skal lave i den kommende uge. Vanen tro har Horsens24 listet de forskellige tilbud op, så alt du skal gøre er at vælge hvad du vil bruge din ferie på.

Endelig er det ferie igen, og denne uge er der masser af aktiviteter for børnene på programmet. Så læs med her, hvor vi giver dig ugen bedste begivenheder.

Unge Youtube-stjerner

Den 11. Februar kan dine børn møde Danmarks nye børnemusikstjerner, Popsi og Guitar-Krelle. Popsi & Krelle videoer er p.t. blevet afspillet 23 millioner gange på Youtube på bare halvandet år.

Læs mere her.

Superhelte

Fra den 9. februar til den 3. marts kan du opleve en masse flotte superhelte i bytorvHORSENS når Europas største samling af superhelte kommer forbi.

Man kan blandt andet møde Superman, Hulk, Ironman, Catwoman, Spiderman og mange andre, så det bliver bestemt et besøg værd. Man kan også gå på opdagelse i alle de mange seje samleobjekter og special collectors items. Eller få en guidet tur rundt i udstillingen og bliv klogere på superheltene.

I vinterferien får storcentret besøg af Professor Power, som kan tage dig med på en sjov superhelte-tur i centret.

Onsdag den 13. februar kan du desuden teste din viden om superhelte med familien. Samtidig kan du vinde flotte præmier.

Læs mere her.

Sebastian Klein

Du kan møde andet end superhelte i bytorvHORSENS. Sebastian Klein kigger nemlig også forbi lørdag den 16. februar, hvor han har lavet et sjovt show for de mindste.

Læs mere her.

Vinterferie på FÆNGSLET

I vinterferien er der masser af oplevelser på FÆNGSLET. Du kan blandt andet komme til kreaværksted og lave fastelavnstøj, så du bliver helt klar til fastelavn. Du kan lave glitrende masker, kroner, seje skjolde og tylskørter.

Du kan også blive malet i ansigtet eller pynte fastelavnstønder, så FÆNGLSET også bliver klar til fastelavn.

Valhalla har overtaget FÆNGLSET og du kan også deltage i aktivitetsløb der er inspireret af de nordiske guder. Her er 8 poster, hvor du blandt andet kan lave dig eget sværd eller flytte et bjerg.

Læs mere her.

Emil fra Lønneberg

Søndag den 17. februar kan du slutte vinterferien af med Astrid Lingren. Folketeateret har lavet en ny version af den elskede historie om skarnsdrengen Emil, og den kan du opleve på Horsens Ny Teater. Så kig forbi og oplev de kendte og sjove historier om Emil fra Lønneberg.

Læs mere her.