Børnemodeller søges: Casting i BytorvHORSENS

Fredag den 8. februar kan dit barn få lov at udleve drømmen om at blive model. BytorvHORSENS inviterer nemlig til modelcasting hvor modelbureauet Basic CPH og Børnecasting.dk forsøger at finde børnemodeller til danske brands.

Går dit barn med en modeldrøm i maven, så er det nu I skal slå til. Alle børn i alderen 3-14 år har nemlig mulighed for at komme til modelcasting i bytorvHORSENS.

Dit barn kan ende i reklamer for store mærker som Zara, Phister, Philina, Molo, Ronald, Massimo Dutti og Wheat, når det københavnske modelbureau indbyder til casting i bytorvHORSENS.

Her kan alle børn i alderen 3-14 år kigge forbi med deres forældre og få taget et prøvefoto. Du kan tilmelde dit barn her.

Mangler mange nye børn

”Vi søger alle typer børn uanset udseende, højde, hårfarve - fregner eller ej. Alle skal være velkomne,” siger Maja Henneberg, der står bag castingen.

Basic CPH og Børnecasting.dk leder efter forskellige børn fra hele landet, som synes elsker at stå foran et kamera. Hvis man mener, at ens barn er den rette til at blive model skal man tilmelde sig onlinetilmelding og vælge en tid. På den måde undgår man for lang ventetid. Efterfølgende får man et casting-id tilsendt på en SMS. Dette nummer skal man medbringe til castingen.

”Basic CPH har meget travlt med at finde nye børn til forskellige modelopgaver, og derfor håber vi at se en masse skønne børn. Stort set alle, som kommer og får taget modelbilleder, er meget nervøse. Men når de er blevet fotograferet, så går de altid ud med et smil på læben,” understreger Maja Henneberg og tilføjer:

”Jeg elsker nemlig at kilde børnene, så de får grineflip. Det løsner dem meget op - og så bliver modelbillederne rigtig gode”.

Efter castingen, vil modelbureauet gennemgå alle billederne og finde ud af, hvem de synes er interessante, og som de ønsker at benytte til de kommende modelopgaver. Herefter vil de kontakte de udvalgte modeller.

Fakta:

Lokation: bytorvHORSENS

Dato: Fredag den 8. februar fra kl. 14.00 – 19.00

For børn i alderen 3-14 år

Tilmelding inden castingen på www.børnecasting.dk

Pris: 35 kr.