Det sker i Horsens: Disney juleudstilling, Caroline Henderson og Astrid Lindgren

Det er ved at blive koldere, og vinteren er ved at have gjort sit indtog. Hvilket også giver anledning til en masse indendørs hygge. Vi har lavet en oversigt over ugens begivenheder.

Vi nærmer os efterhånden jul, og der er også mange gode ting på programmet den næste uges tid. Som altid har Horsens24 lavet en oversigt over, hvad du kan give dig til i ugens løb.  

Så længe mit hjerte slår

Skal du med til en rigtig Giro 413-musical, så skal du opleve Så længe mit hjerte slår, som er en ny dansk musical, der er lavet på baggrund af de kendte og elskede sange fra Giro 413.

Selve historien udspiller sig om en moden sygeplejerske, der forelsker sig i en overlæge, som lover hende alt, selvom han er gift. Da sygeplejersken bliver gravid, beslutter lægen sig dog for at vende tilbage til sin kone.

De medvirkende er Marie Mondrup, Tom Jensen, Søren Birch Plum, Jesper Riefensthal, Rasmus Fruergaard, Marie Nørgaard, Morten Christensen, Troels II Munk og Sonja Oppenhagen.

Læs mere her. 

Jens Andersen fortæller om Astrid Lindgren

Horsens Bibliotek får besøg af forfatter, Jens Andersen, som med udgangspunkt i sin Astrid Lindgren-biografi, fortæller om den kendte forfatter.

Jens Andersen kommer helt bag om Astrid Lindgrens facade og fortæller om kampe, nederlag og sejre, drømme og depressioner.

Læs mere her. 

Caroline Henderson - Julekoncert 2019

Den 21. november kan du opleve Caroline Henderson i Vor Frelsers Kirke til den traditionsrige julekoncert. Du kan høre gamle klassikere og velkendte julesange fra Caroline.

"Jeg oplever at vi alle har en lidt dybere forbindelse til os selv vores følelser, når vi er i et kirkerum. Julekoncerterne er hjerternes fest, når musikken får frit spil i det unikke nærvær, som opstår mellem os på scenen publikum. Det er koncerternes omdrejningspunkt. Jeg føler faktisk, at vi holder jul under hver eneste koncert," udtaler Caroline.

Læs mere her. 

Åbning af Disney juleudstilling

Den 22. november kan du være med når bytorvHORSENS starter julen med en flot Disney-juleudstilling, hvor du blandt andet kan møde Mickey og Minnie Mouse!

Læs mere her. 

Benal

I november er der 25 års jubilæum for KulisseLageret, hvilket de markerer med en række koncerter. For eksempel kigger Benal forbi.  

 “Vi skal rundt i landet og fejre livet med the great Danes because we love the great danes, vi elsker dem virkelig, we do, men spørgsmålet er om det er nok længere at være great? Svaret et nej. Det er ikke nok. Det skal være amazing”, udtaler gruppens forsanger Benjamin Hav.

Læs mere her. 

God jul, Cirkeline

Cirkeline kigger igen forbi Horsens Ny Teater med en dejlig julefortælling.

I historien møder vi Cirkeline juleaftensmorgen, hvor hun sammen med musevennerne Frederik og Ingolf senere skal på jagt efter juletræet.

Læs mere her.