Det sker i Horsens: Englehviskeren, Sommerkoncert i Lunden og HipSomHap

Varmen er efterhånden ved at være over os, og det betyder, at der er en masse udendørsaktiviteter på programmet. Hos Horsens24 har vi som altid samlet de bedste oplevelser for dig, så du blot skal vælge, hvad du har lyst til at bruge din uge på.

En ny uge er i gang, og vi har igen samlet alle begivenheder i Horsens til jer, så I bare skal vælge, hvad I vil bruge ugen på.

Englehviskeren Kyle Gray

Den 10. juni kan du opleve engle og mirakler når Englehviskeren gæster Horsens Ny Teater. Der lægges fra annoncørernes side op til en glædesfyldt dag i englene og ærkeenglenes nærvær. Kyle Gray har de sidste 16 år viet sit liv til at forstå, hvordan man skaber en bro mellem himmel og jord.

Læs mere her. 

Musik Til Alle - Sommerkoncert i Lunden

Den 12. juni er der sommerkoncert i Lunden, hvor en masse skolebørn går på scenen med et professionelt orkester. Der er mulighed for at medbringe madpakke og holde picnic i Lunden.

Læs mere her.

Hawkeye & Hoe i Apotekergården

Den 15. juni er der også musik i Apotekergården, når Hawkeye & Hoe kommer forbi for 10. år i træk. De indtager scenen med deres dejlige musik, hvor man stort set kommer igennem alle genrer.

Læs mere her.

Børnekulturdagen

Den 15. juni indtager børnene Kulturstationen, når Børnekulturdagen afholdes. Det bliver en dag, der både byder på musik, udstillinger, krea-workshops, kemishow, teater og andre monsterfede oplevelser for børnefamilier.

Læs mere her.

Sommerafslutning med Steen Pegani

Den 15. juni kommer tryllekunstner Steen Pegani forbi trappen foran Horsens Ny Teater med et fantastisk trylleshow. Steen Pegani er kendt for sin fantastiske magi, der både tryllebinder voksne og børn. Forestillingen er gratis, og da der skal ryddes op i caféens varelager op til sommerferien, kan mad og drikkevarer købes til rimelige priser.

Læs mere her.

HipSomHap

HipSomHap kigger forbi Kulisselageret med alle deres hits. Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad leverer hiphop til børn i alderen 6-12 år. Ungerne kan være med på et show fyldt med seje rim,  beats og masser af hiphop-attitude.

Læs mere her.

Danmark Dejligst Vestbirk Gratis festival

Hvis du har mod på en køretur til Vestbirk kan du den 15. juni opleve Danmark Dejligst festivalen, som er arrangeret af lokale ildsjæle, der brænder for deres by. Festivalen er gratis for alle.

Læs mere her på deres hjemmeside.

Du kan også tjekke Facebook-eventen ud eller se på deres Instagram.