Det sker i Horsens: FÆNGSLET, basaften og klarsyn

Det er en lidt anderledes uge vi går i møde, hvor du både kan komme til klarsynsaften eller komme til mange events på FÆNGSLET.

Vi er gået ind i en ny uge, og det er nu du kan planlægge, hvad du skal få ugen til at gå med i Horsens.

Klarsynsaften

Den 14. maj kan du komme til en alternativ og intens aften i selskab med Jeanie Marie Solberg. Jeanie Marie vil bringe dig helt tæt på den åndelige verden via clairvoyante budskaber og afdødekontakt.

Du kan få en clairvoyant rådgivning på spørgsmål om fx parforhold, bolig, karriere eller økonomi, eller få en hilsen fra en afdøde.

Læs mere her. 

Den 15. maj er aften der handler om bassisterne, som tit kommer til at stå i baggrunden for forsangeren. Horsens Musikskole vil vise deres talentfulde bassister frem. Så du på denne aften kan opleve hvad de kan.

Læs mere her. 

Mange events på FÆNGSLET

Fra 17. -19. maj slår FÆNGSLET dørene op for en masse forskellige events. Du kan gå på opdagelse i fængselshistorien og Fængselsmuseet, når en af Fængselsmuseets formidlere fortæller om det hele og viser genstande frem fra magasinerne.

Du kan også får en weekendrundvisning med en af Fængselsmuseets dygtige formidlere, hvor du blandt andet kan høre deres fortællinger om fangernes flugtforsøg, handel med stoffer og hverdagslivet i fængslet gennem 153 år.

Læs mere her. 

Fredag den 17. maj spiller Xenoblight & The Petulant på Kulisselageret. Det bliver en aften med gang i og der er god chance for en god fest efterfølgende.

Læs mere her.