Det sker i Horsens: Hjalmer, Simon Talbot og Niarn

Der er store stjerner på scenen denne uge i Horsens. Det nye stjernefrø Hjalmer kigger forbi, men også mere garvede stjerner som Stine Bramsen og komiker Simon Talbot er at opleve i Horsens i denne uge.

Denne uge står i musikkens tegn, der er nemlig gode sangere og bands på programmet – både upcoming og mere kendte musikere. Læs med her hvor Horsens24 giver dig ugens begivenheder.

Klovne-show

Vi starter ud med stykket ”Kunsten at dø” som opføres den 18. februar på Horsens Ny Teater. ”Kunsten at dø” er en anderledes, men underholdende og bevægende, fortælling om to klovne på toppen af deres karrierer. Vi møder dem i deres liv – på og uden for scenen, og chokeres over nyheden om, at en af dem snart skal dø.

Læs mere her.

Simon Talbot

Den 20. februar kan man se Simon Talbots nye show ”Make Denmark Great Again”, som handler om de sjove modsætninger, der er mellem danskere og amerikanere. Samtidig forsøger Simon at gøre op med den danske jantelov.

Simon Talbot mener nemlig, at Danmark godt kan blive lidt ”greatere”. Talbot udtaler: ”Vi danskere er alt for indelukkede og stille. Danskerne skal have mere ’huttelihut’ ind i hverdagen. Forestil jer amerikansk selvtillid men med dansk hygge!”

Læs mere her.

Niarn vender tilbage

Den 21. februar kan man opleve Niels Roos aka Niarn med sit nye underholdningsshow, hvor han kombinerer musik og historiefortællinger fra hans liv som musiker og misbruger.

Niels Roos har dog lagt Niarn på hylden, men alligevel hænger navnet stadig fast. Derfor vil man også kunne opleve både nye, såvel som ældre musiknumre.

Læs mere her.

Den 22. februar kommer Kim Larsens søn Hjalmer forbi og spiller på Horsens Ny Teater.  Den unge Larsen står dog på ingen måde i skyggen af sin far, og han vandt også for nylig en Zulu Award for ”Årets Nye Navn”. Han har formået at lave sin egen stil – senest i sit samarbejde med Medina.

Læs mere om Hjalmer her.

To seje kvinder på scenen

Den 23. februar kigger Stine Bramsen forbi Horsens. Det er 10 år siden, at hun brød igennem sammen med Alphabeat, men på det seneste har hun formået at slå igennem i både ind- og udland. Derfor lægges der op til en spændende koncert når kvinden med den fantastiske stemme besøger byen.

Læs mere her.

Du kender måske sangen ”Luftballoner,” som er titelsangen til serien ”29”. Katinka er dog meget mere end det. Og den 23. februar kan man opleve sød musik på Kulisselageret, når Katinka kigger forbi.

Læs mere her.