Det sker i Horsens i julen: Brovandring, drillenisser og Mary Poppins

Der er brovandring på Den Genfundne Bro ved Gammelstrup den 28. december.

Julen banker på døren, og ferien lurer lige om hjørnet. Der er masser af tid til familien, men også tid til at udforske, hvad byen kan tilbyde. Horsens24 giver dig her en oversigt over spændende arrangementer i juleferien. Du kan blandt andet klappe søde bondegårdsdyr, lave fine julekugler eller tage på brovandring til Den Genfundne Bro.

Nu er det snart jul, og vi får endelig tid til hinanden, men derfor er det stadig rart, at have noget at give sig til. Horsens24 har her samlet en oversigt over de ting, som du kan opleve i Horsens i juleferien.

Drillenisser og børnebondegård

Mens du shopper de sidste julegaver er der sørget for, at du ikke kommer til at kede dig. Den 20. december er komediehusets drillenisser på spil på gågaden. Der er også stadig chance for at støde på julemanden og prøve juletoget, stå på skøjter eller at tage en tur i pariserhjulet. Pariserhjulet har dog sidste åbningsdag den 21. december.

Den 20.-22. december kan du desuden besøge børnebondegården på torvet og klappe de søde bondegårdsdyr.

Den 22. december kan du lave din helt egen julekugle i Kuben. Du kan pynte den med sne, glimmer og dit navn. Du har også mulighed for at tage på juleværksted på Horsens Bytorv, hvor du kan lave de sidste julegaver. Man kan både lave pynt, smykker og små til-og-fra kort. Der er dermed lagt op til en kreativ dag, hvor du samtidig kan få de sidste julegaver på plads.

Læs mere her.

Løb for et godt formål juleaften

Hvis du vil være aktiv inden julemaden skal indtages, kan du deltage i 2412Run Horsens. som foregår juleaftensdag den 24. december mellem kl. 9-12. Gå eller løb om Bygholm Sø med venner og familie og støt samtidig udsatte børn til en aktiv fritid i lokale idræts- og fritidsforeninger. Løbet starter ved P-pladsen ved Åbjerg Skovvej og er uden tilmelding. Man skal bare møde op.

Læs mere her.

Mary Poppins i Megascope

I helligdagene er der ikke så meget der har åbent i Horsens by, men den 25. december er der præmiere på den nye film, Mary Poppins vender tilbage, med Emily Blunt i hovedrollen som Mary Poppins. Filmen vises både med engelsk og dansk tale, så det er for børn i alle aldre.

Læs mere her.

Brovandring og fyrværkeridemonstration

Den 28. december kan man komme på brovandring ved Den Genfundne Bro. Arrangementet var sidste år en stor succes, så derfor kan man igen i år få mulighed for en frisk tur i den kolde natur.

Samme dag afholder Fyrværkerimesteren deres årlige fyrværkeridemonstration – et gratis arrangementet for både børn og voksne. Mød op og find ud af hvad du skal skyde af med til nytår.

Læs mere om brovandringen og fyrværkerishowet her.