Det sker i Horsens i ugens løb: Vild med Dans-finale og åbning af skøjtebanen

Det er nok ikke gået manges næse forbi, at det på fredag er Black Friday, men vil man lidt væk fra alt juleræset, så er der masser af muligheder i Horsens i ugens løb. Blandt andet åbner skøjtebanen endelig op, og så er der gys på Fængslet og Vild Med Dans-finale.

Den næste uges tid er der masser af spændende aktiviteter at give sig i kast med i Horsens. Hvad end man er til koncerter, fysiske aktiviteter eller dans, så sker der noget for en hver smag. Horsens24 giver dig her ugens oplevelser:

Udvidede åbningstider på Black Friday

Man kan ikke hel komme uden om Black Friday, når man skal gennemgå ugens begivenheder. CityHorsens har nemlig sørget for ekstra åbningstider, så du kan allerede shoppe billige julegaver fra kl. 08.00 om morgenen, og butikkerne holder åbent helt til kl. 22.00. Samtidig kommer kokken Jesper Vollmer, der blandt andet er kendt fra tv-programmet Spis & Spar, og viser, hvordan man kan spare i julen.

Læs mere om Black Friday i Horsens her.

Gys på Fængslet

FRYGT FÆNGSLET slår i denne weekend dørene op fra fredag den 23. november til søndag den 25. november. Du bliver her en del af et interaktiv totalteater, hvor du er i centrum i forestillingen, som tager udgangspunkt i psykologisk forskning om frygt, og som gennem tiden (næsten) har skræmt livet af 25.000 gæster. Så det er ikke for sarte sjæle.

Læs mere om FRYGT FÆNGSLET her.

Åbning af skøjtebanen

Musikskolens Big Band spiller op til skøjtedans, når Horsens skøjtebane åbner på fredag. På dagen er der gratis udlån af skøjter fra kl. 12.00-18.00. Skøjteudlån er herefter åbent i hverdagene mellem kl. 12.00 og 18.00 og weekenden mellem kl. 10.00 og 17.00. Men har man sine egne skøjter, kan man frit benytte banen, når man har lyst.

Læs mere om skøjtebanen her.

Magtens Korridorer og Allan Olsen

Musik spiller en stor rolle i denne uges begivenheder, hvor man blandt andet kan opleve fire store koncerter i henholdsvis Klosterkirken og på Horsens Ny Teater. Allerede på torsdag har man to muligheder for at opleve en fantastisk julekoncert med Caroline Henderson. Hun spiller i Klosterkirken kl. 17.00 og kl. 20.00. Er man mere til Magtens Korridorer spiller de samme dag på Horsens Ny Teater. Fredag kigger Allan Olsen forbi, mens man kan bliver taget tilbage til Barndommens gade med Anne Linnet lørdag. Det hele er på Horsens Ny Teater.

Læs mere om koncerterne her.

Vild Med Dans-finale

Fredag aften kan man opleve TV2´s store fredagsunderholdningsprogram, når det endnu engang rykker til Horsens. Her slår Forum Horsens nemlig igen dørene op for Vild Med Dans-finalen. Værterne Christiane Schaumburg-Müller og Sarah Grünewald står klar og udråber vinderen af dette år finale, som i år står mellem Molly Egelind, der er kendt fra TV2 Charlies nye serie ”Sygeplejeskolen”, og Simon Stenspil – kendt fra ”Badehotellet”.

Læs mere om Vild Med Dans-finalen her.