Det sker i Horsens: Jesper Buch, Sanne Salomonsen og Kandis

En ny uge er allerede godt i gang, og Horsens24 giver dig her dit ugentlige overblik over oplevelser og aktiviteter, der sker i Horsens i ugens løb. Der er mange ting på programmet, og der er rig mulighed for en koncertoplevelse, eller hvad med et foredrag med en kendt erhvervsmand?

Der er masser af musik på programmet den næste uges tid. Det er et meget blandet program, og man kan opleve lidt af hvert i denne kolde uge af januar – både for børn og voksne.

Løvens hule

Den 16. januar kan du få et input til, hvordan du starter op som iværksætter, når du kan opleve Jesper Buch ærlige foredrag "KICK-ASS - Fra kælder til milliard".  Jesper Buch er en af Danmarks mest succesrige forretningsmænd, samtidig kender du ham nok som iværksætter fra "Løvens Hule" på DR.

I foredraget kommer Jesper Buch blandt andet ind på hvordan han startede Just-Eat, og du kan få inspiration til hvordan og hvor hårdt du skal kæmpe hvis du går med iværksætterdrømme i maven.

Læs mere her.

Ugens koncerter

Fredag 18. januar gæster Kandis Hotel Pejsegården. Kandis er kendt som et Dansktopband med masser af livsglæde.

Siden Kandis fik debut i 1989, og kan altså i år fejre 30 års jubilæum. De den tid har Kandis underholdt over tre millioner mennesker.

Læs mere her.

Den 19. januar er det en lidt andet genre vi kommer i. Her gæster Danmarks Rock-Mamma, Sanne Salomonsen nemlig Horsens Ny Teater. Hun har senest været aktuel som dommer i X-Faktor, men nu er det altså igen på scenen man kan opleve hende.

Læs mere om koncerten her.

Man har mulighed for endnu en koncert den 19. januar og igen bevæger vi os ind i en ny genre. Der er nemlig klassisk musik på programmet når en række af Musikskolens dygtige elever spiller en Klassisk Matiné. Man kan nyde toner fra både klaver, trompet, trombone og violin, og musik fra mange kendte komponister – blandt andet J.S. Bach, Debussy og Kabalevsky. Koncerten er gratis at deltage i.

Læs mere her.

Børnenes Jørgen spørger

”Nu skal jeg fortælle dig om Jørgen!
Jørgen var en temmelig artig dreng
men han plaged’ alle med sin spørgen
fra han vågned’ til han gik i seng.”

Det vers har de fleste sikkert hørt på et eller andet tidpunkt i deres barndom. I denne uge kan du og dine børn opleve fortællingen som teaterforestilling. Så kom med når Spørge-Jørgen spørger om alt mellem himmel og jord og driver de voksne til vanvid.

Forestillingen egner sig mest for børn mellem 3 og 8 år, som selvfølgelig kan medbringe deres forældre.

Læs mere her.