Det sker i Horsens: Jonatan Spang, Rock i Lunden og Ø-tur

For de flestes vedkommende er sommerferien ved at være forbi, men det betyder ikke at man skal sidde derhjemme og kede sig. Horsens24 har som altid lavet en oversigt over ugens begivenheder. Læs med her.

En ny uge er igen i gang, og det er nu du skal finde ud af, hvad den skal bruges på. Hos Horsens24 har vi lavet en oversigt til dig, så du kan se, hvad du ikke må gå glip af.

Typisk Jonatan Spang

den 15. august kan du igen opleve Jonatan Spang på en scene efter fire års pause. Hans show ”TYPISK JONATAN SPANG har han fokus på hele verden og sig selv, og showet betegnes som et et klassisk Jonatan Spang one-man-show.

Læs mere her.

ROCK I LUNDEN 2019 - Anne, Sanne & Lis // Hjalmer

Den 17. August bliver der nostalgi, når 80’er-ikonerne Anne, Sanne & Lis indtager scenen i Lunden. Med sig har de Hjalmer, der som søn af Kim Larsen, har rødder fra et af de største ikonerne på den danske musikscene.

Læs mere her. 

Ø-tur til Endelave

Den 17. August kan du komme på en idylliske ø-tur til Endelave, som er en af de hyggeligste øer vi har i landet. Øen er fyldt med historier, og man vil blive guidet godt af ø-guide Tove Yde.

Tidsplan for turen:

Kl. 08.20: Afgang Snaptun.
Kl. 09.30: Ankomst til Endelave. Ø-guide Tove Yde tager imod jer på havnen. 
Kl. 09.45: Rundvisning på Endelave Museum, kirke og kirketårn og guidet tur med spændende fortællinger og smagsprøver. 
Kl. 12.00: Ø-guiden følger hele gruppen til kroen, hvor der venter buffet.
Kl. 13.00: Traktortur øen rundt.
Kl. 15.00: Traktoren sætter jer af midt i byen, så i kan opleve øen på egen hånd.

Kl. 16.10: Færgen sejler.

Læs mere her. 

Betonstøbning

Du kan komme til et lidt anderledes arrangement den 17. august, når der bliver afholdt betonstøbning i Bygholm Park. Du kan lave fuglebade, kugler, fugle og alt hvad din fantasi giver dig. Beton er et anderledes materiale, men bestemt noget, som man kan skabe smukke ting ud af.

Læs mere her. 

Den Genfundne Bro

Den 17. August kan du igen komme på tur til Den Genfundne Bro. Du kan blandt andet høre om Gudenåen, jernbanen og projektet med at renovere broen.

Læs mere her.