Det sker i Horsens: Jonatan Spang, Wall of Sound og kreativitet

Denne uge, er en uge, som mange har ventet på. Horsens afholder nemlig for anden gang festivalen Wall of Sound. Vi går dermed en spændende uge i møde, som står i musikkens tegn.

En ny uge er startet, og som altid har vi på Horsens24 lavet en oversigt over ugens begivenheder, så du kan se, hvad du kan bruge ugen på.

Mød forfatter Einar Már Guðmundsson

Den 4. september kan du møde den kendte forfatter, Einar Már Guðmundsson, som er en af Islands førende forfattere. Han kigger forbi Horsens Bibliotek, hvor han fortæller om sin lange række af romaner, noveller og digte.

Læs mere her. 

Typisk Jonatan Spang

Jonatan Spang er tilbage på stand-up-scenen efter fire års pause. Han indtager Horsens ny Teater 6. september 2019, hvor han er klar med skarp stand-up.

Læs mere her.

Wall of Sound

Den 6. -7. september er festivalen Wall of Sound tilbage. Der er lagt op til en kæmpe fest når lokale og nationale kunstnere kommer på scenen og giver den gas. Udover musikken er der lækker mad og god stemning.  

Læs mere her. 

Lad kreativiteten blomstre - ved Lærke Egefjord

Horsens Kunstmuseum slår dørene op for kreative personer søndag den 8. september, hvor du kan få en unik oplevelse i kreativitetens tegn.
Kunster, læge, hjerneforsker og mindfulnessinstruktør Lærke Egefjord lægger vejen forbi og giver dig et indblik i, hvordan kunst og kreativitet kan dæmpe symptomer på eksempelvis stress, angst, depression og demens.

Læs mere her.