Det sker i Horsens: Jordens Indre, Safri Duo og Thomas Warberg

Vi er igen gået ind i en ny uge, og det er nu, at du skal finde ud af, hvad du skal bruge ugen på. Hos Horsens24 har vi som altid fundet de sjoveste arrangementer, så du blot skal udvælge, hvad du vil bruge ugen på.

Ugen er godt i gang, og hvis du sidder på arbejde og er mandagstræt, så er det måske værd, at tage et kig på disse begivenheder. Her kan du nemlig få et overblik over, hvad du kan bruge ugen på.

James Rasmussen Trio

Den 11. november kan du komme og opleve James Rasmussen Trio, når de kommer forbi og underholder. James Rasmussen har i mange år underholdt mere numre fra Four Jacks og John Mogensen. James var med i kvarteten Four Jacks, sammen med John Mogensen, Bent Werther og Poul Rudi. Jamesvar afløser for Otto Brandenburg der gik solo i 1958.

Læs mere her.

Jordens Indre

I Jordens Indre møder vi en kvinde i en mandeverden. ”Du skal vide, hvor mange inkompetente mænd, jeg var nødt til at konkurrere med – forgæves”, fortæller jordskælvsforskeren Inge Lehmann i et tilbageblik på sit liv.

Inge Lehmann en af de eneste kvinder i en akademisk mandeverden i midten af 1900-tallet. Det kan virke som mange år siden, men mange kvinder kan stadig relatere til hendes oplevelser. Du kan se stykket med Iben Hjejle i hovedrollen i den 12. november.  

Læs mere her. 

Comedy Loge

Comedy Loge ved man ikke, hvad man får. Kun at det bliver en sjov aften, men du ved ikke hvilke komikere, der kommer til at indtage scenen. Det er hver gang tre komikere, der indtager scenen hver for sig, og deres identitet bliver først kendt af publikum, når de kommer på.

Læs mere her. 

Safri Duo

Den 14. november kan du gense gamle hits med opleve Safri Duo, men på en helt ny måde. Du kan forvente en koncert, hvor Morten Savery og Uffe Friis også kommer ind på historien om Safri Duo, som af nogen betegnes som en af dansk musiks største eksportsucceser nogensinde.

Læs mere her. 

Steen Jørgensen Duo

Steen Jørgensen, der er kendt som frontmand i Sort Sol, kommer den 15. november forbi Horsens Ny Teater. I denne omgang er han i selskab med guitaristen Rune Kjeldsen. I modsætning til rockkoncerterne med Sort Sol, så bliver denne koncert for et siddende publikum – altså en noget mere rolig koncert.

Læs mere her. 

Thomas Warberg

Den 16. november kan du opleve Thomas Warberg der virkelig har opnået succes gennem de seneste år. I det nye show Perfektion, Overskud & Andre Lorteord tager han fat i Danskerne og deres illusion om det perfekte liv, og vender det hele på hovedet.

Læs mere her. 

Hyldestkoncert for Kim Larsen

Kim Larsen er ofte blevet hyldet og især efter sin død er der blevet skruet ekstra op for hans sange. En lille pose støj, som er navnet på Odense-bandet som står bag denne Kim Larsens hyldestkoncert.

Kirkens Korshær har arrangeret denne koncert med fokus på hjemløse og socialt udsatte. De penge, der samles ind går direkte til det sociale arbejde på Kirkens Korshærs varmestue i Borgergade i Horsens.

Læs mere her.