Det sker i Horsens: Julekunst, Håndboldstævne og Find Lizzy

Endelig er det jul, og samtidig har vi et par dejlige fridage med familien. Der er ikke helt så meget på programmet denne uge, men til gengæld er det et par spændende ting, så hvis du mangler noget at lave i ferien, så er her et par gode bud.

Ferien betyder tid til familien, men også tid til oplevelser. Vi har samlet de bedste til dig her, så du let kan vælge, hvad du vil bruge din ferie på.

Julekunst hos Galleri Brænderigården Horsens

Hele julen har der være julekunst i Galleri Brænderigården i Horsens. Og den 23. december er det sidste chance for at komme med til julehygge i galleriet. Der er mulighed for at købe en hel unik julegave eller blot se på alle de fine kunstværker.

Læs mere her. 

Gudstjenester

For mange er det en tradition, at komme i kirke juleaften, og det er der mulighed for flere steder i midtbyen. Juleaften kan du komme til julegudstjeneste i Vor Frelsers Kirke, Klosterkirken, Vestre Kapel og i Hospitalskirken.

Du kan læse mere om de forskellige gudstjenester her.

Big O & The Blue Quarters

Den 26. december kommer Big O & The Blue Quarters forbi Kulisselageret, hvor du kan opleve en god koncerter med de dygtige mænd. 

Læs mere her. 

HÅNDBOLDSTÆVNE - DGI

Fredag den 27. december er der håndboldstævne med DGI. Det er både et børne- og seniorstævne.

Læs mere her. 

Find Lizzy

Den 28. december kan du komme forbi Kulisselageret og høre Find Lizzy der består af bl.a. Ken Hammer fra Pretty Maids og Knud Lindhard fra Den Gamle Mand Og Havet. Der er altså virkelig lagt op til en aften med gang i.

Læs mere her. 

Søndagsåbent

Søndag den 29. december er der søndagsåbent i bytorvHORSENS fra 10.00-16.00. SÅ mangler du nytårsoutfittet, så har du en sidste mulighed for at finde den perfekte glimmerkjole eller den flotteste skjorte. 

Læs mere her.