Det sker i Horsens: Kæmpe iskrystaller og filmpremierer

Jesper Christensen spiller hovedrollen i Michael Noers 'Før frosten', der har premiere i Megascope i aften, torsdag. Foto: Jonas Jacob Svensson

En uge er gået, og Horsens24 er igen klar til at give dig et overblik over, hvad du kan lave i løbet af ugen. Der er flere muligheder på programmet for børn og voksne, og du kan både få udfoldet din kreative side, og fordybe dig i en spændende ny film.

Ved du ikke endnu, hvad du skal lave i weekenden? Horsens24 giver dig her et par bud på, hvad du kan få de kommende dage til at gå med.

Filmpremierer i Megascope

Torsdag den 10. januar er der premiere på to film hos Megascope. Der er både Clint Eastwoods drama ”The Mule” og det danske drama ”Før Frosten”.

I ”The Mule” spiller Clint Eastwood selv hovedrollen, som den ældre mand Earl der er tæt på at være ruineret. Earl bliver tilbudt et job, hvor han skal køre en bil til et forhåndsbestemt sted. Hvad Earl ikke ved er, at hans nye job rent faktisk består i at være narkokurér. I filmen medvirker, foruden Eastwood, også Bradley Cooper og Taissa Farmiga.

Du kan se traileren her:

THE MULE - Official Trailer

Er du mere til et dansk drama så er ”Før Frosten” med Jesper Christensen og Clara Rosager et godt bud. Vi møder dem i et historisk drama om fortiden. Det har været et hårdt år, og med endnu en hård vinter forude står bonden Jens over for et for et umuligt valg. Han tvinges til at indgå en pagt om at gifte sin datter væk til en storbonde, hvis han og familien skal overleve vinteren. Desuden medvirker Magnus Krepper og Ghita Nørby.

Se traileren lige her:

Før Frosten - Hovedtrailer

Humoristisk jazz-koncert

Lørdag den 12. januar kan du komme til jazz med River jazz & blues Band fra klokken 10.30-14.30.

River jazz & blues Band er efterhånden blevet et meget populært band, og spiller ofte på klubber og festivaler i hele Skandinavien. De har optrådt hvert år siden begyndelsen af 1970érne.

Det vestjyske band har nærvær og engagement i højsædet .Bandet består af Torben Lassen på trompet, Allan Bjerregaard på trækbasun, Filt Kristensen med tenorsax, Karen Søren på klaver, Jørgen Niesen på Bas og Nicolai Banke på trommer.

Læs mere her.

Pyntesyg? Kuben skal dekoreres

Lørdag kan du også hjælpe med at dekorere KUBEN med iskrystaller, så den ser dekorativ ud i januar.

Så hvis du ikke er helt træt af julen, så kan du klippe kæmpe iskrystaller og snefnug i plakatstørrelse fra klokken 10.00-14.00. Dine klip hænges op og pynter i KUBEN fra den 12. til 21. januar.

Det er gratis, og kræver ingen tilmelding.

Læs mere her.