Det sker i Horsens: Kim Larsen, Jan Hellesøe og Johnny Madsen

En ny uge er i gang, og der er mange gode ting på programmet, som du kan bruge din uge på. Som altid har Horsens24 kigget på ugens begivenheder, og giver dig her et overblik over, hvad der sker.

Horsens24 giver dig her ugens program over ting, som kunne være spændende at give sig i kast med.

Kim Larsens Univers

Selvom Kim Larsen ikke længere er i blandt os, er han ikke glemt. Hans musik lever stadig videre, og ikke mindst historieren om hele Danmarks spillemand. Den 4. november kan du opleve forfatter, Jens Andersen, der står bag bogen Kim Larsen – Mine unge år. Han tager, sammen med musiker Kristian la Cour , os med ind i Kim Larsens helt univers.

”Jeg tror, at Kim Larsen selv var overrasket over, hvor detaljeret hans livsfortælling blev, som den skred frem (…) Det rullede bare derudaf, og det virkede også som om, han blev mere og mere inspireret og undervejs flyttede erindringer over i sit musikalske univers. Hver eneste gang sluttede han vores lange samtaler med en lille dramatisk cliffhanger, så jeg kunne glæde mig til næste gang. Jo, jo, en rigtig spillemand – og en djævleblændt god mundtlig fortæller,” udtaler Jens Andersen.

Læs mere her. 

Jan Hellesøe: Forført

Den 6. november kommer Jan Hellesøe forbi Horsens. Han er kendt fra tv med blandt andet DR3- programmet Fuckr med dn hjrne, hvor han udfører psykologiske eksperimenter.

Jan Hellesøe forsøger at spille din hjerne et puds ved at bruge teknikker som trance, manipulation, hypnose og optiske illusioner. Oplev Jan til den han er bedst til – nemlig hypnose i dette spændende show.  

Læs mere her.

HIC - FOG Næstved

Onsdag den 06. november er det tid til basket, når HIC møder Næstved. Der er lagt op til et brag af en kamp når de to rivaler møder hinanden i Horsens. Kom op bak op omkring hjemmeholdet.

Læs mere her.

Lasse Rimmer

Lasse Rimme kæmper med lidt andre ting end de fleste normale kærestepar gør. For ham er det lige meget, hvem der ikke slog wc-brættet ned? Eller hvem der har været den anden utro med en ny Netflix-serie? Der er vigtigere og større ting på dagsordenen i hans forhold.

Lasse kæreste fik nemlig et nyt hjerte, så derfor gider de ikke spilde tiden på små ligegyldige skænderier. Hvert sekund skal bruges godt, når man har kort tid til at nå det hele. Du kan opleve ham den 7. november.

Læs mere her.

AC/DC UK

AC/DC UK er måske et af de mest gennemførte kopibands af AC/DC, og det er lavet af de måske største fans af bandet. Flere gange er de blevet kåret som det bedste AC/DC-tributeband i Storbritannien.

Nu kigger de forbi Horsens Ny Teater til en vild rockfest!

Læs mere her.

Bolig & Livsstilsmesse

Boligdage.dk kommer forbi Forum Horsens med en Bolig- og Livsstilsmesse der nok skal give inspiration inden for både Livsstil & Beauty, Interiør & Design, Boligforbedringer og Mad & Drikke.

På Bolig & Livsstilsmessen giver vi nu alle interesserede mulighed for at få et samlet overblik over markedets muligheder og udbud, hvor der vil være fokus på de mange spændende produkter og brands inden for bolig, livsstil, mad & fritid alt sammen samlet på et sted. Du kan komme på messen den 9. og 10. november.

Læs mere her. 

AC Horsens - Silkeborg IF

Lørdag den 9. november møder Horsens Silkeborg IF, så det er nu vi skal bevise, at vi er de bedste på egnen. Du kan komme og støtte op om drengene, når de skal kæmpe om at rykke tættere på en plads i top seks.

Læs mere her. 

Beat&Brøl i cirkus

Den 9. november kan du opleve Beat&BrøL i Cirkus, som er en musikalsk historie om dukkerne Beat og Brø der skal i Cirkus sammen med Morten. Denne gang skal i cirkus for at se nogle af deres bedste venner.

Læs mere her. 

Johnny Madsen, Knud Møller & Henrik From

Johnny Madsen er sammen med guitaristen Knud Møller og percussionisten Henrik From på turné. I kan glæde jer til en fantastisk opleve, hvor Johnny Madsen serverer både højdepunkter og skæve øjeblikke. Det er nemlig det han kan, og han er fuldstændig sig selv på scenen.

Læs mere her.