Det sker i Horsens: Medina, Alberte Winding og ABBA

De ser ud til at blive en uge i musikkens tegn når en masse dygtige kunsterne gæster Horsens i denne uge. Horsens24 har som altid samlet de bedste arrangementer til dig lige her.

Horsens bliver blæst omkuld af musikalske talenter denne uge, og der kommer mange forskellige genrer på scenen. Læs med her hvor vi giver dig overblikket over denne uge.

HH Elite - NFH Nykøbing Falster

Vi starter ugen ud med sport - mandag 28. oktober skyder håndbolddamer fra HH forhåbentlig NFH Nykøbing i sænk. Så kom forbi Forum Horsens og giv pigerne noget opbakning.

Læs mere her.

Alberte Winding – Kastevind

Den 31. oktober kommer Alberte Winding forbi Horsens, hvor hun fortolker bogen Kastevind – erindringsglimt fra barndom og ungdom gennem musik. Hun går live på scenen, med nye og gamle numre, som byder på alt fra voksenlivet til barndommen.

Vi vil altid gerne sende folk varmt af sted, og vi gør os umage for at være sammen, der hvor stemningen har den rigtige tykkelse til musik. Der, hvor det skrøbelige knækker og bliver til et smil,” fortæller Alberte om de kommende koncerter.

Læs mere her.

Allehelgensaften på Horsens Museum

Den 31. oktober rykker uhyggen ind på Horsens Museum. Det er nemlig Allehelgensaften.

På denne aften kan du skære roelygter som i gamle dage eller møde nogle af Horsens spøgelser, spise giftig kage og drikke blod rød saft.

Museet er pyntet fint og uhyggeligt op med edderkopper, spindelvæv og lys, og rundt i museets rum gemmer der sig genfærd fra gamle dage.

Læs mere her. 

Dobbeltkoncert med Sweet og Slade

Den 1. november åbner Forum Horsens dørene op for noget af en koncert, når de legendariske glamrock-bands Sweet og Slade slår vejen forbi.

Både Sweet og Slade var ekstremt populære i starten af 70erne, hvor de begge solgte millioner af plader.  Nu får du en unik mulighed for at opleve dem begge sammen til en forrygende koncert.

Program

18.00 - Døre åbnes  
19.00 - Glam Gang
20.30 - Sweet
22.15 - Slade
23.30 - Tak for i aften

Læs mere her. 

ABBA THE SHOW

2. november kan du opleve et hyldestshow for legendariske ABBA der slog igennem i hele verden i 1974 med sangen Waterloo, som den vinder af det Europæiske Melodi Grand Prix.

ABBA THE SHOW startede helt tilbage i 2001 og har opnået succes i hele verden med over 700 koncerter.

Læs mere her. 

Medina

Den 1. november gæster Danmarks popdronning, Medina, Horsens. Hun startede tilbage i 2008 med hitsne”Kun For Mig”. Og siden har hun haft kæmpe succes. Med det seneste album ”Grim”, har hun lidt skiftet retning, og koncerterne står også til forandring. Ved denne koncert kan du nemlig opleve Medina på en helt ny måde, når hun leverer nye, akustiske versioner af sine mange hits.

Læs mere her.

Søndagsåbent og Puff holder fødselsdag

Søndag den 3. november er der søndagsåbent i bytorvHORSENS, og i den anledning fejrer Puff sin fødselsdag.

Der er lagt op til en fest for både store og små, når den søde grønne drage holder fødselsdag. Du kan selvfølgelig møde Puff, men ingen fødselsdag uden venner. Derfor kigger alle Puffs maskot-venner også forbi.  

Læs mere her.