Det sker i Horsens: Michael Falch, Østre Gasværk eller Folkeklubben

Foto: Folkeklubben

Vi går endnu engang en musikalsk uge i møde i Horsens. Horsens24 har her samlet de største begivenheder, som du kan opleve den næste uge. Der er både en masse musik på programmet, men også mad og lærdom.

Det er tid til at vælge, hvad du skal bruge den kommende uge på. Horsens24 har som altid lavet en samling af oplevelser, som du kan give dig i krig med den kommende uge. Der er lidt af hver på programmet, men musik er, som det ofte har været det, i højsæde.

Lær at rediger billeder

I en SoMe-tid som vi er er nu, må det siges at være relevant at kunne redigere sine egne billeder. Og den 6. marts får du mulighed for at lære at bruge app'en Snapseed til gøre dine digitale billeder smukkere. App’en fungerer på smartphone eller tablet. Snapseed er brugervenlig, men giver samtidig masser af muligheder, så du nemt retter småfejl og gør billederne smukkere.
Arrangementet foregår på Horsens bibliotek, og du skal medbring din egen tablet eller smartphone.

Læs mere her: http://kalender.spothorsens.dk/perl/arrlist/type-horsens4?Genre=Musik&Genre=Udstillinger&Genre=Teater%7CForedrag%7CLyrik%7Copl%C3%A6sning&Genre=Motion%7CSportsturnering%7CAndet%7CAuktioner%7CEkskursion%7CForedrag%7CLyrik%7Copl%C3%A6sning%7CM%C3%B8der%7CNatur%7CUndervisning%7CKonference%7Cseminar%7CBanko%7CWorkshop%7CMarked%7Cbyfest%7CShopping%7CGastronomi&ArrKunstner=&Area=Horsens-storkommune&periode=30%7C5&startnr=11

Senere samme dag kan du komme med en tur i det indiske og pakistanske køkken. Underviser Anne-Mette Zacho fører dig med på en fantastisk at rejse rundt i det indisk/pakistanske køkken. Det er en masse forskellige sanse- og smagsindtryk man får med sig på dagen.
Du skal medbringe bøtter/poser til rester, evt. egen kokkekniv og egne drikkevarer.

Læs mere her: http://kalender.spothorsens.dk/perl/arrlist/type-horsens4?Genre=Musik&Genre=Udstillinger&Genre=Teater%7CForedrag%7CLyrik%7Copl%C3%A6sning&Genre=Motion%7CSportsturnering%7CAndet%7CAuktioner%7CEkskursion%7CForedrag%7CLyrik%7Copl%C3%A6sning%7CM%C3%B8der%7CNatur%7CUndervisning%7CKonference%7Cseminar%7CBanko%7CWorkshop%7CMarked%7Cbyfest%7CShopping%7CGastronomi&ArrKunstner=&Area=Horsens-storkommune&periode=30%7C5&startnr=11

Østre Gasværk eller Michael Falch

Den 7. marts kan man høre Michael Falch spille solokoncert. Michael har gennem årene udviklet sig til et unikt fænomen. Han er kendt for at gå sine egne veje inden for dansk rock ved hele tiden at variere sig.  Michael Falch lægger vejen forbi Horsens Ny Teater og du kan her opleve ham for fuld udblæsning.

Læs mere her: https://horsensnyteater.dk/program/michael-falch-solo/

Den 9. marts kan du opleve Østre Gasværk på Hotel Pejsegården. Arrangementet er inklusiv spisning. Selveste Kim Larsen har selv hørt Østre Gasværk og udtalte i den forbindelse: ”Ikke nok med at de spiller bedre end vi gjorde i Gasolin i sin tid – de ryger også lige så mange cigaretter.”

Læs mere her: http://kalender.spothorsens.dk/perl/arrlist/type-horsens4?Genre=Musik&Genre=Udstillinger&Genre=Teater%7CForedrag%7CLyrik%7Copl%C3%A6sning&Genre=Motion%7CSportsturnering%7CAndet%7CAuktioner%7CEkskursion%7CForedrag%7CLyrik%7Copl%C3%A6sning%7CM%C3%B8der%7CNatur%7CUndervisning%7CKonference%7Cseminar%7CBanko%7CWorkshop%7CMarked%7Cbyfest%7CShopping%7CGastronomi&ArrKunstner=&Area=Horsens-storkommune&periode=30%7C5&startnr=31

Sjove musikalske fortællinger

Den 9. marts kommer der sjov i gaden, fis og ballade og lystig musik når Tubalupa Band gæster Horsens Ny Teater. De sender dig direkte tilbage til ”da mor var dreng” og sender dig til et skørt univers hvor deres musik møder børnene i øjenhøjde. Det er Ole Lund Kirkegårds fortællinger man bliver ført igennem.

Læs mere her: https://horsensnyteater.dk/program/tubalupa-band/

Få billetter tilbage! 

Den 9. marts kommer Folkeklubben forbi Horsens Ny Teater. Folkeklubben har gennem syv år været et af Danmarks bedste liveorkestre. Og nu kigger de forbi med en masse nye numre.

Folkeklubben har selv udtalt sig om den kommende turné: ”Vi går efter at skabe et poetisk rockbrag af en aften! Og vi glæder os til at blande bagkataloget med spritnye og hårdtslående sange, der vil vise nye sider af klubben. Som Bob Dylan skriver, hver gang han annoncerer nye koncerter til sin Never Ending turné: Don’t you dare miss it! Velkommen i klubben!”

Læs mere her: https://horsensnyteater.dk/program/folkeklubben/