Det sker i Horsens: Middelalderfestival, Rock i Lunden og oplev Horsens fra luften

Vi går en spændende uge i møde, og der er mange anderledes aktiviteter på programmet, som du kan give dig til. Horsens24 har som altid lavet en liste til dig.

I denne uge kan du opleve en masse spændende ting i Horsens, så læs med her, hvor vi giver dig et overblik over ugens begivenheder.

"Ser du månen Daniel"+ foredrag med Daniel Rye

Den 19. august er der forpremiere på filmen "Ser du månen, Daniel". Filmen på den meget medieomtalte kidnapningssag, hvor den danske freelancefotograf, Daniel Rye blev taget som gidsel af Islamisk Stat i Syrien.

Samtidig med præmieren på filmen kan du opleve Daniel Rye holde foredrag, om tiden som gidsel hos Islamisk Stat. Daniel Ryes foredrag vil vare i ca. 1.5 time og der vil være en kort pause mellem film og foredrag.

Læs mere her. 

Mosteri på Glud Museum

Den 21. august kan du kigge forbi Glud Museum og presse æbler på saftpressere på Glud Museum. Så du kan komme forbi og lære at presse lækker æblemost.

Læs mere her.

Middelalderfestival

Som altid er der Middelalderfestival i Horsens. I år er det fra den 23.-25. August, og det er FÆNGSLET man skal kigge forbi for at komme tilbage til gamle dage.

Læs mere her.

Oplev Horsens fra luften

Den 24. august kan du komme på sightseeing over Horsens med vandflyet i Horsens Roklub.

Du får en tur på cirka 20 minutter, hvor du kan se historiske bygninger som FÆNGSLET, Horsens Klosterkirke og Vitus Bering Parken.

Læs mere her.  

ROCK I LUNDEN 2019 - Gnags // Peter Sommer og Tiggerne

På Friluftsscenen i Lunden kan du opleve den sidste Rock i Lunden-koncert i år. Den 24. august går Gnags og Peter Sommer på scenen, og du kan opleve tekster i verdensklasse.

Læs mere her.

Svartsot

Du kan også kigge forbi Kulisselageret den 24. august hvor du kan opleve hård rock med

Svartsot, som en afslutning på Middelalderfestival.

Pandekagedag på Glud Museum

Søndag den 25. August kan du slutte ugen af med lækre pandekager. Kig forbi Glud Museum og hør om pandekagens historie. Du kan også være med i køkkenet, når der bliver bagt lækre pandekager.

Læs mere her.