Det sker i Horsens: Motor Mille og Bo Henriksen

Januar er snart ved at ebbe ud – men der er stadig aktiviteter på programmet i Horsens. I denne uge kan du opleve god musik for både børn og voksne. Eller du kan få hjælp til din nye iPhone.

I Horsens er der i denne uge et spækket program fyldt med gode oplevelser for børn og voksne. Der er både mulighed for at dyrke sport eller møde den berømte børnevært Motor Mille. Så læs med her, hvor Horsens24 giver dig overblikket over den kommende uges begivenheder.

Få hjælp til din Iphone

Mandag den 28. januar kan du få hjælp til din iPad eller iPhone. Flere har sikkert fået en ny smartphone i julegave, og måske er den ikke helt let at finde ud af, men nu er muligheden der for at få hjælp og lære tips og tricks. Det hele sker på Horsens Bibliotek.

Læs mere her.

Poetisk fabuleren på teatret

Senere den 28. januar kan du på Horsens Ny Teater opleve stykket:” Livet, hvor svært kan det være?”. Det er en poetisk og humoristisk fabuleren over livets forskellige stadier. Historien bliver fortalt baglæns af skuespillerne Niels Ellegaard, Henrik Lykkegaard.

Læs om stykket her.

Nikolaj & Piloterne

Den 1. februar er der musik på programmet når Nikolaj & Piloterne igen optræder efter en længere pause. Nikolaj & Piloterne består Kåre Kabel Mai på trommer, Peter Kjøbsted på bas og Dennis Flachebjerg på guitar. Til næste år kan bandet fejre 30 års jubilæum, så det er erfarne mænd vi har på scenen.

Læs om koncerten lige her.

The White Album

The White Album indtager Horsens Ny Teater den 2. februar, og det bliver med melodier og klare sange om det jævne livs fortrædeligheder der kommer i fokus. Men publikum kommer også til at se nye sider af The White Album, da de i denne omgang eksperimenterer med at bruge nye instrumenter. Det er en afslappet koncert, hvor publikum bliver placeret ved borde i den Store Sal, så koncerten kan nydes med drikkevarer og snacks.

Læs mere her.

Motor Mille

Søndag den 3. februar er der to ting på programmet for de mindste. Der er ikke mange der kan sige Ramasjang uden også at nævne Motor Mille, da hun må siges at være en del af kernen. Motor Mille får altid børnene op af stolen og ud på dansegulvet. Så giv dine børn en god dag fyld med aktivitet, dans og musik.

Læs mere her.

Indendørs fodboldturnering

Dine børn har endnu en chance for at være aktive den 3. februar, når AC Horsens og bytorvHORSENS afholder indendørs fodboldturnering. Der er fede præmier på højkant og de overrækkes af cheftræner i AC Horsens, Bo Henriksen.

Det er et gratis arrangement, men du skal huske at tilmelde dit barn.

Læs mere her.

Second Hand Market

Mens dine børn er afsat til at spille fodbold, kan du slappe af og dase rundt i bytorvHORSENS´ Second Hand Marked, som er et indendørs arrangement, hvor private kan købe og sælge tøj, brugskunst og sko.

Læs mere her, hvor du også kan se, hvordan du selv får en stand.

Mød Bo Henriksen

Du kan også komme med bag kulissen i AC Horsens og møde Bo Henriksen, som fortæller om det at have motivation som drivkraft og om livet som træner i en superligaklub.

Læs mere her.