Det sker i Horsens: Neighbours, Søren Huss og JOHNMOGENSENLIVE

En ny uge er allerede godt i gang, og Horsens har endnu engang en masse at byde på. Vi har som altid samlet det bedste til dig, så du blot skal vælge, hvad du vil bruge din uge på.

Der er mange ting på programmet i denne uge i Horsens, og lige gyldigt hvad man er til, burde der være noget at give sig til. Her er en oversigt over ugens begivenheder.

Neighbours

Den 21. oktober kommer Helge Engelbrecht og vennerne i bandet Neighbours forbi Horsens.

”Vi glæder os over at få mulighed for at spille på Horsens Ny Teater.  Vi har på hjemmebane i Musik Galleriet i Ansager i snart mange sæsoner spillet akustisk indendøre, og det er også i den udgave, vi træder op i Horsens. Vi har masser af skyts i ærmet og lover en god blanding af nyt men også for nogle mere velkendt repertoire fra vores bagkatalog”, udtaler Engelbrecht.

Læs mere her. 

Mellem himmel og jord

I talkshowet “Mellem himmel og jord” møder publikum mediet Sebbastian Lorantius, som fortæller om det at være spirituel og troen på det åndelige. Man møder også skuespiller og revydronning Lisbet Dahl og tidligere barneskuespiller Pusle Helmuth. Begge kvinder er tæt med det spirituelle.

Læs mere her.

Svejk i Anden Verdenskrig

Onsdag den 23. oktober er 40 års skuespillerjubilar Ole Sørensen på scenen, hvor han spiller hundehandleren Svejk i forestillingen kæmper for at stoppe tyskerne. Opportunisten Svejk bor i Prag, der også er under besættelse af nazisterne. Men Svejk er ikke helt normal. Han har gjort det til sin levevej at fange hunde, som han sælger videre.

Læs mere her. 

JOHNMOGENSENLIVE

Den 24. oktober vil JOHNMOGENSENLIVE skabe en aften med fantastisk stemning. Du får mulighed for at synge med på alle de kendte hits fra de glade 70’ere. Bandet består af Jørn Ole Nørgaard, Eric Østergaard, Morten Elbek og Brian Thomsen.

Læs mere her. 

SØREN HUSS

25. oktober får du mulighed for at opleve Søren Huss. Selv fortæller han:

Jeg har de sidste par år kun spillet koncerter for siddende publikum, og det har været fantastisk. Men under sidste tour med Hussband, faktisk midt i Ingen appel, mens jeg stod og slog på min guitar med en trommestik og dansede rundt, opstod et behov for at spille for et stående publikum. Jeg glæder mig til at danse med jer!

Læs mere her. 

Styrk dit barns immunforsvar

Vil du gerne slippe for snot og hoste. Eller hvad siger du til ulvetime, ellevetaller og afbrudt nattesøvn – de fleste forældres værste mareridt. Det kan du nu slippe af med. Anette Straadt tager fat om myter og afliver, og du får nemme tips til, hvordan du slipper af med de mange sygedage.

Læs mere her.