Det sker i Horsens: Nytårskoncerter, Sundhedsmesse og fællessang

Vi er nu kommet godt ind i det nye år, og det er blevet tid til nytårskoncerter og nytårskure. Der er altså et lækkert program i vente, og det nye år lover allerede godt.

Julen er forbi og nytår er også veloverstået. Det nye år er godt i gang, og der er en masse på programmet, som du kan give dig til. Og selvom det er januar og du måske er på kur, så har vi en mere spændende nytårskur på programmet.

Fællessang og fællesskab

Du kan komme forbi Horsens Bibliotek den 7. januar, hvor der er fællessang. Det er godt for sjælen at synge. Det skaber både glæde og gør at vi sover bedre, og mindsker stress. I spidsen for arrangementet står Hanne Korsgaard Sundbøll, som hun nu har gjort det i 11 år.

Læs mere her.

NYTÅRSKONCERT MED HARMONIORKESTRET TONICA

Den 11. januar kommer Harmoniorkestret Tonica forbi Horsens. I år er særligt, for de fylder nemlig 80 år. I spidsen står gæstesolisterne Jesper Lundgaard og Sandra Elsfort sammen med 50 musikere. De er kendte for deres fine nytårskoncerter, så der er store forventninger til koncerten.

Læs mere her. 

Sundhedsmesse

Den 11 januar kan du igen komme til Sundhedmesse i Sundhedshuset. Du kan blandt andet høre om sclerose. Temaet til årets Sundhedsmesse er Familie og Hverdag, og man kan blandt andet finde inspiration til en sund hverdag med fokus på den travle børnefamilie. Den kendte børneekspert Lola Jensen kommer også forbi og holder et foredrag omkring hverdagens rutiner.

Læs mere her.

Nytårskur på Horsens Kunstmuseum

Du kan kigge forbi Horsens Kunstmuseum og komme til nytårskur. De fejrer det forgangne år, og

gør klar til et nyt spændende år på Horsens Kunstmuseum. Til nytårskuren skaber Lilibeth Cuenca Rasmussen performancen 'Dragedukke', som er en del af hendes aktuelle soloudstilling 'Lilibeth Cuenca Rasmussen.

Der vil også blive set frem af, og i det nye år kan man blandt andet opleve Lærke Lauta og street art-kunstneren Phoebe New York. Man får et glas bobler og kransekage til nytårskuren.

Læs mere her. 

HIC - KØBENHAVN WOLFPARK

Lørdag 11. januar er det tid til at heppe på HIC igen, når de møder København Wolfpark. Basket-drengene er klar til kamp, og et veloplagt publikum er som bekendt tit det der kan gøre en forskel.

Læs mere her.

LIONS HORSENS – NYTÅRSKONCERT 2020

Traditionen tro afholder Lions Horsens deres årlige nytårskoncert. Du kan opleve et brag af en nytårskoncert med Odense Symfoniorkester. På scenen møder vi Preben Kristensen som konferencier, der præsenterer en kavalkade af wienervalse, musicalhits og en masse overraskelser.

Læs mere her.