Det sker i Horsens: Sankt Hans, VM-kamp og Jazz

Sommerferien er på vej, og der er en masse udendørs aktiviteter på programmet. Horsens24 har som altid lavet en oversigt over begivenhederne så du kan vælge, hvad du skal bruge din uge på.

Vi er gået ind i en ny uge, og Horsens24 giver dig som altid et overblik over ugens begivenheder. Der er en masse på programmet, så læs med her og find ud af, hvad du skal bruge din uge på.

Affaldsstationer og bynatur

Den 18. juni arrangerer Naturcenter Ulvedal en tur fra Klosterkirken. Horsens har fået en række nedgravede affaldsstationer, og på denne tur kan man høre, hvad museets arkæologer fandt under gravearbejdet, og hvordan naturen klarer sig, og tilpasser sig bylivet.

Læs mere her.

Debataften: Fælles om fremtidens fødevarer

Den 20. juni står i klimaets tegn, når Bygholm Landbrugsskole slår dørene op for et spændende arrangement til debat om fødevarer i fremtiden. Ordstyrer på arrangementet bliver TV-vært Clement Kærsgaard, hvor man kan høre:

Christian Hüttemeier, kommunikationsdirektør, Landbrug & Fødevarer
Jakob Ellemann-Jensen, miljø- og fødevareminister
Peter Kiær, landmand og bestyrelsesmedlem, Bæredygtigt Landbrug
Kasper Ibsen Beck, kommunikationsdirektør, Arla Danmark
Marc Reseke, frivillig, Tænketanken Frej.
Aleksander Jokic, frivillig, Dyrenes Alliance
Kristian Sloth, landbrugspolitisk rådgiver, Greenpeace
Thyge Nygaard, landbrugspolitisk seniorrådgiver, Danmarks Naturfredningsforening

Læs mere her. 

Footos

I næste uge er der FooFighters-koncert, men inden braget, kan du opleve en tribute til FooFighters, når kopibandet Footos kommer fordi Kulisselageret. Det gør de fredag den 21. juni, og der er lagt op til en god aften.

Læs mere her.

VM-kamp: Dina Thorslund vs. April Adams

Lørdag den 22. juni kan du opleve et brag af den kamp i Forum Horsens, når den danske bokser, Dina Thorslund, møder April Adams i kampen om VM.

Læs mere her. 

Jazzen på genvisit

Du kan opleve den fineste børnekoncert med Jazz og dygtige musikere. Til koncerten vil musikerne tage børnene med på en legende rejse gennem jazzens univers. Jazzen er den af de store musikstilarter, hvor improvisationen har spillet den største rolle. Den traditionelle jazzstandard var en populærmelodi, som musikerne frit kunne improvisere over. Jazz er også noget de færreste børn i dag stifter bekendtskab med. Jazzen på genvisit genskaber mødet mellem jazz og børn.

Billetter er gratis, men skal bookes i forvejen.

Læs mere her.

Sankt Hans aften på Tønballegård

Den 23. juni er det Sankt Hans aften og i år kan aftenen holdes på Tønballegård Naturcenter. Hvor der efter maden vil være en lille vandretur. Der vil også være båltale og sange.

Menuen står på sildemad, smørebrød, og grillpølser, og man får også en velkomstdrink og en snaps til silden. Øvrige drikkevarer medbringer man selv.

Læs mere her.