Det sker i Horsens: Science Camp, værksted og søndagsåbent

Sommerferien er godt i gang, og der skal findes på aktiviteter til familien – gerne udendørs i det (forhåbentligt) gode sommervejr. Horsens24 har som altid lavet oversigten til dig, så du kan finde frem til de ting du helst vil bruge ugen på.

Det er nu sommer og familien har endelig tid til at komme ud sammen. Horsens24 giver dig her en oversigt over ugens begivenheder.

Junior Science Camp

Den 1. og 2.  juli kan børn i 4., 5. eller 6. klasse være med til at opfinde nye ting og lave science-eksperimenter på Junior Science Camp. Børnene skal blandt andet give sig i kast med syre- og baseforsøg med rødkålssaft, undersøgelser med magnetisme og en masse andre eksperimenter. De får også mulighed for at udvikle kreative løsninger til ved at finde på, bygge og programmere.

Læs mere her. 

Spider-Man: Far From Home

Den 2. juli har den nye Spider-Man-film præmiere, og du kan komme med efter begivenhederne i Avengers: Endgame. I denne film tager Peter Parker med sine venner på sommerferie til Europa, og det går ikke stille for sig.

Læs mere her. 

Krocket

Den 2. og 7. juli kan man kigge forbi Boldbanen til en omgang krocket. Den kroketkyndige Kaj Pedersen vil stå klar med en kroketintroduktion med efterfølgende kamp på sportspladsen.

Læs mere her.

Kæledyrenes hemmelige liv 2

Der er tid til endnu en biografpræmiere denne uge, og denne gang er der tale om en mere børnevenlig film. Det er fortsættelsen på Kæledyrenes hemmelige liv, du her kan opleve.

Igen møder vi terrieren Max som igen er i problemer og nu har fået en ny lillebror i form af rollingen, Liam. 

Læs mere her. 

Arbejdende værksteder og udstillinger

Lørdag den 6. juli kan man være kreativ på Danmarks Industrimuseum, hvor alle værksteder og udstillingsmiljøer er bemandede og klar til at fortælle om fag og udstillinger.

Læs mere her. 

bObles tumleområde

Den 6.-7. juli kan man sende børnene i bObles tumleområde. De fleste forældre kender nok bObles, og har måske selv et par stykker derhjemme, men nu har børnene mulighed for at lege og tumle i alle de mangle bObles-figurer.  

Læs mere her. 

Søndagsåbent

Søndag, 7. juli kan man komme til hyggelig søndagsshopping i bytorvHORSENS. Butikkerne holder åbent og man kan få styr på sommergarderoben.

Visens Skib spiller op til dansk sangglæde

Visens Skibs spiller op på Endelave Havn. De er taget på sommerturné med hele 29 gratis koncerter på forskellige havne i de indre danske farvande. Visens Skib fortolker folkelige tekster som giver lytterne en god oplevelse.

Læs mere her.