Det sker i Horsens: Sebastian, Linie 3 og eSuperliga finale

Nu er det snart jul, og der er masse julehygge på programmet. Hos Horsens24 har vi som altid samlet de bedste til dig, så du bare skal vælge, hvad du vil bruge din uge på.

Det er et godt program, som man kan finde i denne uge, så der er masser at lave. Det er også ved at være tæt på jul, og det kan mærkes.

DØDSDANSEN

Dødsdansen er et dramatisk ægteskabsdrama fra 1901. Siden har stykket været spillet overalt i verden.

Stykket handler om Edgar og Alice der bor isoleret ved havet. De skal til at fejre deres sølvbryllup. De har haft meget stormfyldt ægteskab, som har bygget på at håne hinanden. Lige pludselig står de midt i et trekantsdrama.

Skuespillerne Waage Sandø, Pia Jondal og Ole Lemmeke spiller de tre roller.

Læs mere her.

ANDERS BLICHFELDT CHRISTMAS GOSPEL

Der er gang i julen og snart kigger et af landets bedste julebands forbi med dygtige gospelsangere og Anders Blichfeldt som frontfigur. Med sig har han Linda Andrews og Nadia Nouamani som synger gospel.

Læs mere her. 

SEBASTIAN

Sebastian har efterhånden mange år på scenen og har været en del af dansk musik i snart 50 år. Sebastian er kendt for at være genert, men han fanger stadig sit publikum og får dem tryllebundet med sine fantastiske tekster. Han fortæller altid anekdoter. I denne omgang vil han både komme med gamle kendige og sange fra det nye album ”Sange til Drømmescenariet”.

Læs mere her. 

LINIE 3 JULESHOW

Nu er det ved at være jul, og det betyder, at Linie 3 kommer med deres juleshow. Traditionen blev startet sidste år, hvor de spillede alle gode julesange. Denne gang har de Trine Gadeberg med til at synge med sin fantastiske stemme. I år er det 40 års jubilæum, da Preben Kristensen, Thomas Eje og Anders Bircow mødtes på Aarhus Teater og startede Linie 3 i 1979 på Jacobs BarBQ i Aarhus.

Læs mere her. 

GASOGLIM

Nu kan du opleve Danmarks måske autentiske GASOLIN kopiorkester. De tager sig af det meste af Kim Larsens sange, og gør det så godt, at du kan blive i tvivl om det er hans stemme.

Læs mere her. 

ESuperliga finale

Nu kan du komme til finale i eSuperligaen. Du kan både bestille billetter så du får fri bar og frokost og aftensmad, så der er tænkt på det hele til det heldagsarrangement.

Læs mere her.

Mød Pyrus!

Lørdag den 7. december er det din sidste chance for at opleve Pyrus når han kommer forbi bytorvHORSENS, da det er hans sidste tour.

Der er både gang i den, sang i den, mere ramasjang og tjubang i den, som Pyrus synger. Men nu for allersidste gang. Efter showet har børn (og voksne) mulighed for at få en sidste krammer fra Pyrus.

Læs mere her. 

POPSI & KRELLE

De populære Popsi og Krelle fyrer op for julen, og børnene er klar til julehygge. De to youtubere har 55 mio. views på Youtube, så det er ikke mange, der ikke kender til dem – i hvert fald hvis man er barn fra 0-5 år, som er målgruppen for denne forestilling.

Læs mere her.