Det sker i Horsens: Sofie Linde, Late Night og Hella Joof

Det er endelig blevet forår, og der er en masse events på programmet, når blandt andet er kæmpe gadefest i byen.

En ny uge står for døren og foråret titter frem. Det ses også på programmet, som blandt andet byder på en kæmpe gadefest og rekordforsøg.

Mød mig på Cassiopeia og Halfdan

Den 1. maj kan du opleve den kendte operette MØD MIG PÅ CASSIOPEIA. Det er ikke til at gå glip af, og med de dygtige skuespillere på scenen, kan det kun blive seværdigt.

Læs mere her.

Den 2. maj toner sanger og skuespiller Tomas Ambt Kofod,  der er aktuel som Fantomet i Phantom of the Opera, op på Det Ny Teater. Han er her akkompagneret af Jeanette Balland på saxofon og Sisse Tomczyk på piano. Denne koncert er med helt nye Halfdan Rasmussen sange, der er komponeret af Sisse Tomczyk.

Læs mere her.

Hella Joof fortæller om lykke

Torsdag den 2. maj gæster Hella Joof Forum Horsens med foredraget ”Hella Joof – et sprudlende foredrag om Lykke”

Hella Joof fortæller: ”Lykken kommer nogle gange ind fra siden i virkelig grimme sko og en mærkelig vindjakke”.

I foredraget fortæller Hella Joof, om den hun var før. Der var hun nemlig en kvinde der havde regler for næsten alt. Det hele kræsede især om hvilken mand, hun skulle have. Men sidenhen indså Hella Joof, at i et liv fuld af regler er der sjældent plads til de ting, der kommer spontant. Og hun har erfaret at det er oftest dem, der gør dig lykkeligst. Derfor har hun lavet dette foredrag.

Læs mere her.

Late Night og fest i Horsens gader

Den 3. Maj arrangerer CityHorsens og butikkerne en masse forskellige aktiviteter i gågaderne.

Horsens Garden og Fest i sidegaderne

Kl. 17-17.45 og kl 19-19.45

Horsens Garden spiller op til fest, når drengene marcherer igennem sidegaderne iført en tro kopi af den kongelige livgardes gallauniform, med røde jakker, blå bukser og bjørneskindshuer.

Rekordforsøg! Danmarks længste hinkerude skal i Børnenes Rekordbog

Eventen er for børn 0-18 år og forbudt for voksne. Horsens vil gerne i Børnenes Rekordbog, og man vil forsøge at at komme i ved sammen at tegne Danmarks længste hinkerude. Den nuværende rekord er 45 meter lang, så den skal gerne op på 50 meter.

Åbent hus hos Jørgensens Hotel

Du kan nu få et indblik i renoveringen af Jørgensens hotel. Med den store interesse for byggeriet åbnes op for rundvisninger. Hotellet står færdigt i slutningen af 2019.

Markedsplads med lækre specialiteter

16.00-21.00 – Fyldes Søndergade med boder og pavilloner, hvor du kan spise is og pandekager, eller tage blomster, vin og et stort udvalg af lækre specialiteter med hjem.

Mød: Mokka T, Holte Vinlager, Pandekage-huset, MadebyMalle og Paradis is.

Blomstermarked

10.00-22.00 - Midtjysk blomstermarked fylder gaden med lækre planter til krukkerne samt skønne snit til forårsvaserne på Søndergade.

Danmark for målene - FN's 17 verdensmål og temaet Sundhed for alle

14.00-18.00 Du vil på dagen opleve flere forskellige aktiviteter og mini events, hvor du kan sætte mål, tegne noget, prøve noget, opleve noget, gøre noget, læse noget og lære noget. Eventen sker på Torvet.

kl. 15.30: Foredrag med Jesper Skibby, tidligere Tour de France kører.

Kl. 17.30-18.00 Danseopvisning af Kom Og Dans, der danser 50'er dans og swing.

Derudover vil der også være stiletstafet, ginsmagning, loungemusik fra Den Syngende Kontrabas og skarpe tilbud.

Læs mere her.

Du kan også læse mere her.

Lars Lilholt og søndagsshopping

Den 4. maj starter Lars Lilholt Band sin udendørs sæson indendørs. Bandet starter med en lille uges øvning, test af lys og lyd osv. på Horsens Ny Teater. Om lørdagen, når alt er på plads og øvet grundigt igennem, får publikum en forsmag på, hvad sommerens koncerter med Lilholt byder på.

Læs mere her. 

Søndag den 5. maj er der søndagsshopping i sigte. I bytorvHORSENS holder de åbent, og oveni hatten er der også Second Hand Marked, hvor du kan købe og sælge tøj, brugskunst og sko.

Foredrag med Sofie Linde: Fårking Gravid

Søndag, 5. maj kan du komme til foredrag med tv-værten Sofie Linde.

Hvor mange kvinder elsker at være gravide, stiller Sofie Linde ærligt frem, og erklærer, at det ikke lige var hendes kop te.

Sofie Linde laver her et hudløst ærligt og underholdende foredrag som tager udgangspunkt i hendes bog: Fårking Gravid – En fremmed flytter ind. Det er et yderst aktuelt foredrag om at være gravid og hade det. De fleste kvinder vil aldrig indrømme, at de hadede deres graviditet, og med foredraget går Sofie Linde ind og bryder et tabu. Succesen er ikke at tage fejl af – bogen har har solgt mere end 20.000 eksemplarer.

Målgruppen for foredraget er hovedsageligt kvinder – de gravide, de kommende gravide og dem der har en eller flere graviditeter bag sig og ikke mindst fædrene. Det kan også være mødre og mormødre, der vil vise deres barn og barnebarn, hvordan det kan være, at være gravid. Foredraget kan også henvende sig til fagfolk, der arbejder med gravide.

Sofies graviditet var langt fra perfekt og behagelig. Hun hadede at være gravid det meste af tiden. Sofie Linde ville gerne være mor, og hun glædede sig også, men alle historierne som andre kvinder kommer med om, hvor fantastisk det er, at være gravid, kunne hun ikke tilslutte sig.

Sofie var træt og sulten hele tiden. Så sulten at hun på én dag spiste syv spandauere plus alt det løse. Det resulterede i en vægtøgning på 38 kilo. Så det rosenrøde billedede af graviditet var svær at spore for Sofie Linde.  

 Læs mere her. http://www.bytorvhorsens.dk/aktiviteter/foredrag-med-sofie-linde-faarking-gravid