Det sker i Horsens: Sommerudstilling, Christian Fuhlendorff og Stiletstafet

Foto: Bytorv Horsens

I slutningen af denne uge er det Kristi himmelfartsdag, derfor har mange også fri. Hos Horsens24 giver vi dig som altid et overblik over ugens begivenheder, så du kan vælge, hvad du vil bruge ugen på.

Der er fridage på programmet denne uge, så der er ekstra tid til at hygge om familien. I denne uge har vi som altid lavet en oversigt til dig over ugens sjoveste begivenheder.

Sommerudstilling med Erik A. Frandsen

Den 1. juni lægger Horsens Kunstmuseum rammer til en sommerudstilling med den kendte kunstner Erik A. Frandsen. Til udstillingen vises museets store samling af værker af Erik A. Frandsen, som museet påbegyndte i begyndelsen af 1980'erne. Erik A. Frandsen er kendt for sine farverige værker som blandt andet også har indgået i en modekollektion for den kendte danske designer, Stine Goya.

Læs mere her. http://kalender.spothorsens.dk/

Jazzkvartet på Café Aahus

Den 1. juni er der jazz på Aahuset i Horsens.

Der har ikke været meget jazz i Horsens på det seneste, men det skal der nu laves om på i Aahuset. De har samlet et godt hold, og denne gang kan du også høre harmonika.

Læs mere her. http://kalender.spothorsens.dk/

Aftenåbent, stiletstafet og Christian Fuhlendorff

Fredag, 31. maj 2019 er der åben by night i Horsens by, hvor du kan komme til hyggelig aftenshopping. Centret har åbent helt til klokken 21.00, så du har god tid. Der vil være skarpe tilbud i alle butikkerne og du kan også vinde en bil i tre måneder. Du skal købe en nøgle, og teste om din nøgle passer i bilen. Det er Christian Fuhlendorff, der styrer slagets gang.

Du kan desuden se eller deltage i Skoringens sjove Stiletstafet. Også her kan du vinde fine præmier.  

Læs meget mere om bilen her!

Læs mere her om Open by Night http://www.bytorvhorsens.dk/aktiviteter

Søndagsåbent og Cirkus-show

Søndag den 2. juni kan du komme til hyggelig Kom til hyggelig søndagsshopping. Der er desuden underholdning for børnene når klovnene fra Cirkus Big kommer forbi. Der vil efterfølgende være cirkus-workshop for alle børn.

Læs mere her om søndagsåbent her. http://www.bytorvhorsens.dk/aktiviteter