Det sker i Horsens: Sundere livsstil, nytårskoncert og rundvisning på FÆNGSLET

Der er ingen tømmermænd på fængslet. Tværtimod byder de på ekstra events her i ugen. Foto: Horsens Kommune.

Det nye år er skudt i gang, og dermed er vi også klar til nye oplevelser i Horsens. Horsens24 giver dig her et overblik over de oplevelser Horsens har at byde på resten af ugen.

2019 er så småt kommet i gang, og i denne uge er der nye events, som kan sende dig godt ind i det nye år. Hvad end du skal have startet nytårskuren eller gerne vil have en musikalsk oplevelse, så har du mulighed for det denne uge.

Ekstra events på FÆNGSLET

Den 3. januar slår FÆNGSLET dørene op til et ekstra event, hvor du kan komme i dybden med fængselshistorien på Fængselsmuseet. Det sker, når en af Fængselsmuseets formidlere tager dig med på en tur i museet. Der vil blive fortalt om emner tager fat på aktuelle emner.

Den 5. januar laver FÆNGSLET endnu et event, når man kan komme til weekendrundvisning med en af Fængselsmuseets formidlere. Du vil blandt andet kunne høre om fangernes flugtforsøg, handel med stoffer og hverdagslivet i fængslet gennem 153 år.

Læs mere her.

Kongelige tenorer og formidabel nytårskoncert

Den 5. januar kan du få kongelig underholdning, når De 3 Tenorer fra Det Kongelige Teater gæster Horsens Ny Teater. Det bliver både underholdende samtidig med, at det er musik på højt niveau. Man vil blive taget i gennem et hav af opera-arier kendt fra musicals.

Selvom vi er kommet på den anden side af det nye år så afholder Forum Horsens Lions Nytårskoncert den 6. januar. Koncerten er en potpourri over Den Glade Enke, og bliver spillet af Odense Symfoniorkester.

Læs mere her.

Ernæringsekspert gæster bytorvet

Januar er kendt som måneden hvor flest mennesker skal have indviet deres nytårsfortsæt og dermed også en måned i sundhedens tegn. Hvis du vil have inspiration til et sundere liv, så kan du søndag den 6. januar i BYTORVHorsens møde trænings- og ernæringsekspert, Michelle Kristensen. Michelle holder foredrag om sundhed og sine bootcamps, og hun vil også signere sine bøger.

Læs mere her.