Det sker i Horsens: Vild med dans-finale, Black Friday og Queen Machine

En ny uge er startet, og vi er rykket noget tættere på jul. Det betyder også, at vi skal have gang i årets første julekoncert, men der er også mange andre gode ting på programmet.

Det er en stor uge i Horsens Vild med dans-finalen er endnu en gang i vores by, og der er lagt op til fest og farver. Det er dog ikke det eneste der er på programmet denne uge. Læs med her, hvor vi giver dig et overblik over ugens begivenheder.

ENSEMBLE MIDTVEST

Den 27. november kan du være heldig at opleve S. Bachs skønne ”Kunst der Fuge”.

”Det har længe stået på listen over værker, vi ønsker at opføre, og da Bach aldrig præciserede, hvilke(t) instrument(er) det skulle opføres på, har vi her muligheden for at variere i det uendelige – og tilmed inddrage instrumenter, som ikke engang var opfundet på Bachs egen tid!” udtaler Ensemble MidtVest om værket.

Læs mere her. 

LARS HJORTSHØJ – PLAN B

For Lars Hjortshøj har livet aldrig gået, som han har planlagt, og derfor er det godt, at have en plan B. Men selvom vi træffer et valg, så ender tingene sjældent som vi har forventet. Showet handler om at lede efter noget, men finde alt andet end det man leder efter.

”Livet går sjældent som planlagt. Heldigvis. Jeg har lagt mange planer. Forsøgt at tilrettelægge og kontrollere. Men hver gang, jeg tror, jeg har styr på tilværelsen, sker der altid noget. Som regel er det andre mennesker, som ødelægger det hele for mig. De griber forstyrrende ind og minder mig om de vigtige ting i livet,” udtaler Lars Hjortshøj.

Læs mere her. 

QUEEN MACHINE

I ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum i ind-og udland med storslåede og medrivende koncertoplevelser. Helt i Queens ånd leverer bandet et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love… Listen af hits er næsten uendelig, og Queen Machine leverer både musikalsk og visuelt varen.

Væbnet med masser af spillelyst og en dedikation til konstant forbedring spiller Queen Machine udsolgte koncerter over hele landet. Deres kærlighed og respekt for Queens musik skinner igennem, når de går på scenen med den storsyngende Bjarke Baisner i front, som uden sammenligning er Danmarks bedste, ja måske hele Nordeuropas bedste bud på Freddie Mercury.

Læs mere her. 

VILD MED DANS-FINALE I HORSENS

Endnu engang kan Horsens byde velkommen til årets Vild med dans-finale.

”Vi er meget stolte af, for sjette år i træk, at være værter for finalen på et af landets største og mest populære underholdningsshows, når Vild med Dans kommer til Forum Horsens. Det plejer at være en meget festlig aften, og der er ingen tvivl om, at det feststemte og medlevende publikum i Horsens har stor betydning for, at Vild med dans-karavanen bliver ved med at vende tilbage til Horsens for at fejre sæsonafslutningen,” udtaler Claus Visbye, der er Direktør i Horsens & Friends:

Læs mere her. 

BLACK FRIDAY

Fredag den 29. november går det løs, og det er nu du skal shoppe årets julegaver. Det er nemlig Black Friday, og der er gode tilbud i mange butikker.

Læs mere her. 

MOONJAM

Den 30. november kan du opleve fænomenet Moonjam, som består af Morten og Rasmus Kærså som har spillet siden 80’erne og 90’erne – de seneste år med 60 koncerter om året. Det er hits der er kendt af alle, og du kan synge med på  Bag de blå bjergeGennem ild og vandBelisaAnnabellaMidsommernat og Shaida.

Læs mere her. 

JULEKONCERT

Den 1. december starter julen for alvor i Horsens og du kan komme til julevelgørenhedskoncert med Horsens Politiorkester. Julekoncerten i 2019 er den 26. koncert i rækken, og i år kan man opleve sanger og entertainer Michael Carøe som solist, som især er kendt for at være med i mange musicals.

Orkesteret består desuden af 45 musikere som dirigeres af Knud Albert Jepsen.

Læs mere her.