It was the summer of 69: Verdensstjerne gæster Horsens i 2020

Der bliver utvivlsomt sunget med på "Summer of 69", når Bryan Adams gæster Horsens i 2020. Foto: Shutterstock

Den 18. marts 2020 kommer den canadiske verdensstjerne til Forum Horsens med sit energiske liveshow og kæmpe bagkatalog af hits.

Horsens & Friends kan præsentere Bryan Adams som en del af programmet for 2020. Den canadiske stjerne har begejstret publikum igennem de sidste fire årtier med sine feel-good rock’n’roll hits.

Igennem sin karriere har Adams udgivet 14 studiealbums – senest Shine A Light i marts – og har solgt mere end 65 millioner albums på verdensplan. Hans sange har toppet hitlisterne i mere end 40 lande, og Adams’ seneste album, Shine A Light, debuterede som nummer 1 på den canadiske albumhitliste og titelnummer er skrevet sammen med ingen ringere end Ed Sheeran.

Den 18. marts kommer Bryan Adams’ Shine A Light tour til Horsens og på denne turne har Adams allieret sig med logistik-giganten DHL i et samarbejde, hvor DHL planter et træ for hver billet der bliver solgt på hele Adams’ verdensturne.

Billetterne til koncerten i Forum Horsens sættes i salg torsdag d. 15. august kl. 10.00 via vores officielle billetpartner Ticketmaster til priser fra 520 kr. – 625 kr. + gebyr