Luksusfælden i Horsens: Vildeste attitude i programmets historie

Luksusfældens eksperter besøger Horsens. Foto: ViaPlay

I aften kan man se Luksusfældens eksperter forsøge at hjælpe et par fra Horsens. Vi kan dog godt afsløre, at eksperterne, Kenneth Hansen og Jan Swyrtz, er kommet på noget af en opgave, der nærmest ender i et skænderi.

I aftenens afsnit af Luksusfælden går bølgerne højt, og eksperterne har svært ved at forstå, hvorfor parret overhovedet har tilkaldt dem.

Skattegæld bremser drømmen om huskøb

I Horsens møder vi i aftenens afsnit af Luksusfælden 33-årige Ravna og 39-årige Eric fra Horsens, som har en stor drøm om at købe et hus sammen. Erics har dog en stor skattegæld som gør, at parrets bank har lukket for kassen indtil gælden er væk. Den besked er parret yderst utilfredse med, og de brokker sig over bankens beslutning, og regner med, at Luksusfælden kan klare skærene for dem.

Pengene går til koncerter og katte

Den store skattegæld lader parret stå til, og det vil tage dem 15 år at afdrage på gælden, hvis de fortsætter i samme bane som hidtil.

Ravna og Eric klatter penge væk på koncerter, hvor især metal-festivallen Copenhell er et hit. Derudover bruger de mange penge på de to katte, Tjalfe og Røskva.

Dårlig attitude

Det kammer helt over i aftenens afsnit, og Luksusfældens eksperter, Kenneth Hansen og Jan Swyrtz er kommet på en umulig opgave med parret, som i stedet for at lytte til eksperternes råd, modsiger dem og sætter en meget dårlig attitude op.

Blandt andet foreslår Kenneth Hansen og Jan Swyrtz, at Ravna og Eric skal droppe dette års Copenhell, da det vil skære tre år er deres gæld. En tur på Copenhell koster nemlig hele 12.000 kroner, men Ravna og Eric nægter at droppe festivalen, da de mener, at det er uetisk at bruge de penge på gælden, da Erics mor vil betale for den. Ravna viser her også en dårlig attitude, og hun siger, at hun synes, at eksperterne er barnlige, at ville have dem til at droppe festivalen.

Jan Swyrtz bliver meget provokeret af parrets opførsel, og over at de kun vil modarbejde, at få hjælp. Det hele er tæt på at ende i et skænderi, og Jan Swyrtz sætter spørgsmålstegn ved, hvorfor Ravna og Eric overhovedet har tilkaldt Luksusfælden.

Du kan se dette afsnit af Luksusfælden i aften klokken 20.00 på TV3 eller allerede nu på ViaPlay.