Midt om Natten kommer til Horsens

Foto: Midt om Natten

Horsensianerne kan se frem til at synge med på sange som Papirsklip, Tik Tak og Midt om Natten i 2020 når musicalsuccesen Midt om Natten lægger vejen forbi Horsens.

I 2020 kan vi glæde os til, at musicalen Midt om Natten kommer forbi Forum Horsens med hele fire forestillinger. Musicalen har haft masser af succes – kan man fristes til at sige, og er en af de mest populære musicaler de seneste år. Succesen bliver nok ikke mindre efter Kim Larsens død, hvor flere gerne vil mindes ham gennem musikken.

Masser af succes

Musicalen kørte i 2018 og spillede for fulde huse i det meste af Danmark. Den blev set af flere end 150.000 betagede publikummer, og den er nu endelig tilbage. Der vil være fornyelse at finde i denne udgave, som lægger sig endnu tættere op ad den originale handling i filmen.

Du vil kunne synge med på sange som Papirsklip, Tik Tak og Midt om Natten, men der er også tilføjet kendte hits Langebro, Kvinde Min, Tarzan Mamma Mia, Rita og Vi er dem de andre ikke må lege med.

Dygtige skuespillere på scenen

Til at spille Kim Larsens rolle som Benny ser vi igen Gustav Wolter, der også havde rollen i 2018. Anmelderroste Troels Malling spiller Erik Clausens rolle som veltalende Arnold. Allan Mortensen ser man i rollen som vagabonden Tusindfryd. I en dobbeltrolle som brugtvognsforhandleren Charles og Rockerleder ser man Jimmy Jørgensen. Øvrige roller vil blive afsløret på et senere tidpunkt – herunder den vigtige rolle som Susan Himmelblå.

Kim Larsen skal hyldes

Kim Larsen skrev i 1984 manuskriftet til filmen Midt om Natten, som han selv spillede hovedrollen i sammen med Erik Clausen. Filmen blev en kæmpe succes med 922.000 solgte biografbilletter, hvilket gør den til den mest sete danske biograffilm nogensinde. Albummet Midt om natten, der udkom året før filmen er solgt i svimlende 650.000 eksemplarer, og det er dermed det bedst sælgende danske album.

Filmen og albummet må siges, at være noget af det mest elskede blandt danskerne, og dermed skal man se musicalen som en hyldest til Kim Larsen.

Billetter kan købes her.