Nåede du heller ikke at få billet til Bryan? Bare rolig - du får en chance mere

Verdensstjernen gæster Horsens og spiller nu to koncerter istedet for blot én. Foto: Shutterstock

Efterspørgslen på billetter til Bryan Adams-koncerten var enorm, men nu er det lykkedes Horsens & Friends at få arrangeret en ekstra koncert med ikonet.

Fredag fortæller Horsens & Friends i en pressemeddelelse, at Bryan Adams ender med at spille hele to shows, når han besøger byen til foråret. 

Koncerterne finder ste den 18. og 19. marts. Det fortæller Horsens & Friends i en pressemeddelelse, hvor de også skriver:

"Koncerten den 18. marts blev udsolgt på få minutter, men det er lykkedes at arrangere en ekstra koncert den 19. marts, så endnu flere kan få lov til at opleve Bryan Adams’ energiske liveshow og kæmpe bagkatalog af hits." 

Den canadiske stjerne har begejstret publikum igennem de sidste fire årtier med sine feel-good rock’n’roll hits. Igennem sin karriere har Adams udgivet 14 studiealbums – senest Shine A Light i marts – og har solgt mere end 65 millioner albums på verdensplan. Hans sange har toppet hitlisterne i mere end 40 lande, og Adams’ seneste album, Shine A Light, debuterede som nummer 1 på den canadiske albumhitliste og titelnummer er skrevet sammen med ingen ringere end Ed Sheeran.

Billetterne til koncerten i Forum Horsens sættes til salg tirsdag 27. august kl. 10.00 via koncertens officielle billetpartner: Ticketmaster. Interesserede, som er blevet skrevet på ventelisten, modtager besked mandag.