Sneen falder i Horsens: Her finder du den bedste julefest på J-dag

På fredag falder sneen i hele Danmark – eller det er i hvert fald hvad Tuborg kalder det for, når de frigiver juleøllen. Horsens24 har lavet en rundspørge for at finde ud af, hvad man kan opleve på barer og værtshuse i Horsens midtby på J-dag.  

På fredag får barer og værtshusene i Horsens deres mest travle dag, for der bliver juleøllen nemlig frigivet, og det har de seneste mange år udmundet sig i en af årets allerstørste gå-i-byen-dage blandt unge og ældre. Traditionen tro må juleøllen først frigives klokken 20.59, men det er forskelligt, hvad man kan forvente af events på de forskellige barer. Men hvor får man mest ud af at gå i byen i Horsens?

Her på Horsens24 har vi sat os for at lave din bytursguide til på fredag, så du kan tage derhen, hvor du får den fest der passer til dig.

Zwei Grosse Bier Bar

Når sneen falder på Zwei Grosse Bier Bar er der traditionen tro juleøl, men man kan også vinde fine præmier, hvis man deltager i juletræsjagten og medbringer det højeste træ.

Festen starter allerede kl. 16.00, hvor der er gratis æbleskiver.

Kl. 20.59 kan du bytte dit juletræ til et øltårn og være med i konkurrencen om en bordpakke til 1000 kr. Samtidig deltager du også i konkurrencen om hovedpræmien, som er en gratis julefrokost for ti personer. Konkurrencen handler om at have det højeste træ.

Zwei Grosse Bier Bar har åbent fra 16.00-05.00.

Læs mere her.

Hekkenfelt

Hos Hekkenfelt åbner dørene kl. 20.00. Men man kan varme op i Sømandslogen allerede fra kl 16.00 med små fadøl til 10 kr.

Kl. 20.59 frigiver de juleøllen og uddeler de første 500 stk. gratis til deres gæster.

Hekkenfelt har åbent fra 16.00-05.00.

Læs mere her.

Sölibat Natklub

På den nye natklub Sölibat Natklub giver de gratis julebryg til alle, når den frigives 20.59. Der er fri juleøl i præcis 20 minutter og 59 sekunder.

Sölibat Natklub har åbent fra 20.00-05.00.

Læs mere her.

Jagtbar

Det ser ud til at de ser meget frem til J-dag på Jagtbar. De promoverer sig i hvert fald på, at være mere end klar på dagen.

De har lagt op til et stort event, hvor der er gratis juleøl til alle kl. 20.59. Derudover kører de halv pris i baren til kl. 23.00, og på et tidspunkt vil Tuborgs Julekaravane kigge forbi.

Jagtbar har åbent fra kl. 20.00-05.00.

Læs mere her.

Den Gyldne Hest

Vil man slippe lidt for julen, men blot nyde en lækker juleøl, så er Den Gyldne Hest et oplagt valg. Man kan få 30 forskellige specialjuleøl – blandt andet fra England, Holland og Australien, men derudover er Den Gyldne Hest et total julefrit område, så der er hverken julemusik, julepynt eller nissepiger. Selvom der er julefrit, kan de på Den Gyldne Hest, dog prale af at være de eneste i byen, der har deres egen juleøl.

Den Gyldne Hest har åbent fra kl. 09.30-02.00.

Læs mere her.

Long John

På Long John falder sneen også kl. 20.59, og samtidig kan man kl. 22.00 opleve livemusik.

Long John har åbent fra kl. 11.00-02.00.

Læs mere her.

Vitus Berings Pub

Hvis man kommer forbi den hyggelige Vitus Berings Pub, kan man kl. 20.59 nyde en juleøl, men ellers er der ikke lagt op til noget julearrangement her.

Pubben har åbent fra kl. 11.00-02.00.

Læs mere her.

Hemmingways

Det ældre publikum på Hemmingways kan også se frem til gratis julebryg kl. 20.59.

Hemmingways har åbent fra kl. 20.00-05.00.

Læs mere her.

Der er altså rig mulighed for at få gratis juleøl og andre tilbud i Horsens bymidte. Vi har forsøgt, at få de fleste barer i midtbyen med. Jin bar & natklub har dog ikke vendt tilbage på vores henvendelse, og der er umiddelbart ikke nogen oplysninger på deres Facebookside, så dem må I have til gode, men ellers ser det ud til, at man kan få en forholdsvis billig og anderledes bytur på J-dag.