Willy Wegner fortæller om ny bog

Foto: Willy Wegner

Mandag den 25. marts kan man opleve forfatter Willy Wegner fortælle om sin nye bog Dødskulter, når han besøger Horsens Bibliotek. Horsens24 har taget en snak med Willy om bogen.

Horsens Bibliotek får besøg af forfatter Willy Wegner, der fortæller om den nye bog Dødskulter, som han for nyligt har udgivet. Vi har talt med Willy om den noget dystre tema bogen omhandler.

Dyster handling

Bogen Dødskulter handler om fire religiøse kulters opståen, virke og undergang.

Den kommer også omkring massemord, mordbrande, kollektivt selvmord, bedrag og griskhed.  Og om giftgaskulten Aum fra Japan, et kollektiv belejret af magtfulde FBI med en fatal afslutning, en katolsk kult i Uganda, der tog livet af flere hundrede medlemmer samt Heaven’s Gate, der i gensidig forståelse begik kollektivt selvmord i San Diego, Californien. Så det er en bog med et dystert tema.

Vi har talt med Willy Wegner om arrangementet på biblioteket:

”Jeg håber naturligvis, at der kommer nogle interesserede. Bogen indeholder ingen grumme billeder, men det skal ikke afholde mig fra at vise nogle fotos ved mit foredrag. Jeg tager en lille stak bøger med, hvis nogen er interesseret,” fortæller Willy og uddyber:

”Undervejs vil der blive foretaget afstikkere til andre kulter, også nogle lidt mere morsomme for nu at bløde lidt op på alvorligheden. Der har været et tilbagevendende spørgsmål: - hvorfor lige dødskulter? Det skal jeg nok svare på ved foredraget.”

Foto: Willy Wegner

Kom og skriv - en forfatterworkshop

Går man selv med en forfatterspire i maven, så får du mulighed for at deltage på Horsens Biblioteks workshop. Alle unge fra 15 år og voksne kan være med til workshoppen, som både er for dig, der har skrevet i årevis og dig, der lige er begyndt eller bare har lyst at prøve kræfter med kreativ skrivning for en enkelt dag.

Man vil får viden om novelleskrivning, men også om den gode kreative skriveproces. Der bliver arbejdet med flere skriveøvelser, som du også kan få glæde af efterfølgende. Underviserne står til rådighed med feedback på de udarbejdede tekster i dagens løb.

Du kan deltage i workshoppen lørdag den 23. marts fra klokken 10 – 15. Underviseren bag workshoppen er forfatter Anna Klahn. Man kan købe billetter a 60 kr. online og på kommunens biblioteker. Sandwich og vand er inkluderet i prisen.