90% sandsynlighed for at Fætter BR genåbner i Horsens

Foto: Shutterstock.com

I går meddelte Salling Group, som har overtaget konkursboet Top-Toy, at de vil genåbne 25 Fætter BR-butikker landet over. Direktøren siger at der er 90% sandsynlighed for at en af butikkerne bliver placeret i Horsens.

Der var stort postyr, da legetøjskæden Top-Toy kort før årsskiftet gik konkurs. Over hele landet lukkede Fætter BR og Toys'R'Us-butikker på rad og række. I går meldte Salling Group, som har overtaget konkursboet, dog ud, at de vil genåbne 25 butikker fordelt over hele landet.

Endnu har de nye ejere ikke meldt ud præcis, hvor de nye butikker skal placeres, men til BT siger den administrerende direktør i Salling Group, Per Bank:

"Byerne skal have en vis størrelse, og det skal butikkerne også, for at vi kan lave et univers med leg og glæde for børnene. Hvis butikkerne bliver for små, kan det være svært at skabe den oplevelse."

90% chance for Horsens

Den administrerende direktør meddeler samtidig, at der med stor sandsynlighed, vil komme en ny Fætter BR-butik i Horsens.

"Hvis man tager de femten til tyve største byer i Danmark, er der 90 procents sandsynlighed for, at vi rammer dem. Målet er at fange de store byer," siger han til BT.

Som landets 11.-største by må man derfor konkludere, at der er gode chancer for igen at købe legetøj i Fætter BR i Horsens. Præcis hvor og hvornår, er dog ikke til at sige noget om.

I en pressemeddelelse skriver Salling Group, at de i løbet af foråret vil offentliggøre placeringen af de kommende BR-butikker.