Arranger den perfekte første date

Den første date kan være nervepirrende og angstprovokerende. Det er der, I får lov til at se hinanden an for første gang, og det er her, I kommer til at danne det første indtryk af hinanden.

Du kan derfor være helt sikker på, at det ikke kun er dig, der er spændt på jeres første date. Hvis du gerne vil gøre daten så behagelig som mulig, kan du måske foreslå at arrangere den. Det kan virke mere angstprovokerende at møde op til en første date, hvor du ikke ved, hvad I skal lave, end at møde op til en første date, hvor du har planlagt aktiviteterne. Hvis du synes, det lyder som en god ide, men du ikke ved, hvad I skal lave på jeres første date, kan du læse med herunder. Herunder får du nemlig tre gode forslag til, hvordan den første date kan foregå.

Den afslappede første date

Hvis I mødes et offentligt sted, vil I være sikre – det er i hvert fald sådan, mange oplever det. Dog kan det være mere afslappende at mødes hos en af jer. Således er der nemlig allerede én af jer, der er på hjemmebane. Du kan for eksempel foreslå, at I skal mødes hos dig. Der kan I starte med at lave noget mad, som I spiser i hinandens selskab. I stedet for at se den klassiske film efterfølgende, kan du finde på noget andet, I skal lave. Du kan for eksempel foreslå, at I skal spille nogle forskellige onlinespil. Netspil.dk skriver meget mere om, hvilke spil I kan spille. Hvis I spiller nogle onlinespil, vil du sikkert opleve, at I hurtigt bliver afslappede og får det sjovt sammen – det er nemlig meget svært at lade være med at lade sig rive med.

Den klassiske første date

Den afslappede første date kan hurtigt komme til at strække sig over nogle timer. Hvis du ønsker, at den første date skal være en smule kortere, kan du arrangere en helt klassisk date. Du kan for eksempel foreslå, at I mødes på en kaffebar. Her kan I drikke en kop kaffe sammen, mens I snakker. I kan også købe en kop kaffe, I kan tage med. Således kan I gå en tur sammen, mens I snakker og drikker jeres kaffe. Daten kan helt naturligt slutte, når kaffekoppen er tom, og I har gået en god tur sammen.

Den aktive date

Hvis du er aktiv, og du ved, din date også er det, kan du arrangere en mere aktiv date. Det er en god måde, hvorpå du kan vise, hvem du er. I kan for eksempel tage ud for at klatre, eller I kan gøre noget, der interesserer dig. Du skal dog være sikker på, at din date er frisk på den aktive date. Ellers kan det blive en akavet og ubehagelig oplevelse for jer begge.

Du kan også være kreativ og original og finde på en date helt efter dit hoved. Din date vil sikkert sætte pris på dit engagement og initiativ, uanset hvad du finder på.