Eksempler på smart digitalisering

Foto:Shutterstock

Den digitale udvikling er i fuld gang. Flere systemer, normer og tankegange har ændret sig, siden digitaliseringen tog til. Der er kommet en masse nye muligheder for det online univers.

Alt, hvad digitaliseringen kommer med, er noget, som du kan bruge i din hverdag. Og som kan være med til at gøre din hverdag nemmere. Her finder du et par eksempler på, hvordan du kan bruge de digitale fordele.

De digitale fordele kan både du som almindelig dansker og medarbejder benytte dig af. For virksomheder sætter i stigende grad fokus på digitale anvendelser. Og det har en sikker fremtid med sig.

Streaming og underholdning

Internettet bærer præg af, at de digitale funktioner skal være brugervenlige. Det skal være nemt for enhver at anvende. Og der skal være mulighed for at bruge funktionerne, når brugeren har tid og lyst. Det er især streamingtjenesterne og underholdningssiderne, som har formået at opnå en høj brugervenlighed.

Du kan i dag se netop de film, du har lyst til. Og når du har lyst. Det er en stor fordel for danskerne. I en travl hverdag er det ikke altid, det passer med sofatid kl. 19. Det er nu muligt at skubbe tiden til afslapning, til når det passer dig. Du kan du vælge det, som du gerne vil se. Og desuden giver mange tjenester mulighed for at se forud på en serie.

Underholdningssiderne har også vundet en plads hos danskerne. Flere sider tilbyder underholdning til mobilen og iPad. Du har derfor altid underholdning lige ved hånden. Det er særligt de online casino sider, som danskerne tyer til. Der findes en række forskellige udbydere og mange tilbyder en startbonus. Du kan bruge mange timer på underholdning – og lige, når det passer dig.

Køb nu også dagligvarer online

I et forsøg på at gøre hverdagen nemmere for danskerne har flere udbydere gjort sig umage for at tilbyde dagligvarer online. Her skal du blot klikke de ønskede varer i indkøbskurven. Og vælger du at få leveret, vil du modtage dine varer samme dag. I hvert fald hos de fleste udbydere. Denne smarte digitalisering sørger for, at du sparer tid. Du skal ikke handle, mens alle andre gør. Og du slipper for at stå i kø og pakke madvarer ind og ud af poser.

Flere danskere vælger da også at prøve digitaliseringen af. For det er da smart. Ligesom dagligvarerne kommer frem, forsøger det offentlige også at være med og det går ret godt. Der er på det seneste kommet en del digitale services til danskerne.

Og flere danskere benytter sig af mulighederne. Det handler blandt andet om NemID, som snart bliver tilgængelige online. Det handler om Medicinkort, som gør det nemt for både patient og læge. Faktisk har det aldrig været nemmere at være dansker, end det er i dag.