Ny webshop fra Horsens: Sælger dit gamle ur gratis og hjælper dig med at få et nyt

Nyt-ur.dk er nok fra Horsens, men drømmer om at nå ud til hele Danmark. Foto: Nyt-ur.dk

Klassiske ure går aldrig af mode. Det har man indset hos Nyt-ur.dk, hvor man kan sælge sit ur gratis eller få garanti for en sikker handel, når man investerer i nyt ur gennem siden. Webshoppen holder til i Horsens, men har ambitioner om at indtage hele landet. 

Interessen for de eksklusive klassiske urmærker lever stadig i bedste velgående. Dagligt skifter mange brugte ure fra bl.a. Rolex, Omega, Breitling, Panerai og andre kendte mærker ejer. 

Ofte har armbåndsuret været dømt ude, når nye og epokegørende produkter har gjort deres indtog, og tilbage i 70’erne da quartz uret kom på markedet, forudsagde mange, at det mekaniske armbåndsur, som vi kender det i dag, nu var fortid. Det nye quartz ur ville helt sikkert overtage markedet grundet dets præcision og pris. 

Sådan gik det som bekendt ikke, og senere igen gjorde de radiostyrede quartz ure deres indtog på markedet. Ure som løbende blev synkroniseret af et net af radiostationer verden over. Ure med en uhørt høj præcision og med kun +/- 1 sekunds afvigelse - endda over flere år. 

Senere så smartphones så dagens lys, en stor nyskabelse på mobilmarkedet. Det var let at se klokken, og den blev et uundværligt personligt accessoires. Det blev hurtigt den personlige pc’er i lommeformat. 

Inden for de sidste par år har smart watch’s også set dagen lys. 

Et ur der kan fortælle dig, hvad klokken er. Ud over mange af de features som vi kender fra smartphones kan smart watches også fortælle dig, hvordan du har det, de kan måle din puls og hjerterytme. Det kan også fortælle dig, om du er syg eller rask og bør besøge din læge, jo det er virkeligt et smart ”watch” 

Men hvorfor så købe et mekanisk ur? 

Måske kan det bedst sammenlignes med interessen for eksempelvis klassiske sportsvogne kontra de mere prisvenlige biler, vi ser på de danske veje. Eller måske de ædle og eksklusive dråber som champagne, rødvine eller cognac - kontra de gængse supermarkedsprodukter med ”3 for 100 kr.” 

Mekaniske ure er for mange ikke bare en brugs ting. Det er en passion, der har ramt tusinde af kræsne feinschmeckere og samlere, også i Danmark. Personer med en fascination for de mekaniske ure og deres spændende historie. Ure som i dag købes og sælges fra for blot få tusinde kroner, og op til flere millioner kroner for et enkelt ur. 

Om Nyt-ur.dk

  • Nyt-ur.dk er en ny dansk salgsside for køb og salg af eksklusive ure, og gratis for alle private brugere.
  • Siden tilbyder også ”sikker handel”, hvor Nyt-ur.dk gennem et check hos en af urmagere, og før ur og penge skifter hænder, garanterer for urets ægthed og stand. En service der sikre både køber og sælger en sikker handel.

Kunder har mulighed for at slå en sikker handel af hos Nyt-ur.dk. Foto: Nyt-ur.dk