Sydøstjyllands Politi til gerningsmænd fra dødeligt overfald i Lunden: Meld jer selv i dag eller vi offentliggør jeres navn og billede

Foto: Politi.dk

Sydøstjyllands Politi beder nu de to gerningsmænd fra overfaldet i Horsens om at melde sig selv i løbet af onsdag. Hvis ikke de selv rækker hånden op, så offentliggør politiet gerningsmændenes navn og billede.

To gerningsmænd til et overfald i Horsens med dødelig udgang for en 22 årig mand, er identificeret gennem efterforskning. De får nu muligheden for at melde sig selv inden offentlig efterlysning med navn og billede. Det skriver Sydøstjyllands Politi på Facebook.

I sagen, hvor en 22 årige mand, der lørdag den 20. april 2019 blev overfaldet med slag og spark i Horsens, senere er afgået ved døden som følge af sine skader, opfordrer Sydøstjyllands Politi de to gerningsmænd til at melde sig selv. Politiet er via efterforskningen nu bekendt med identiteten på begge gerningsmænd.

Såfremt de ikke melder sig selv i dag, onsdag den 24. april 2019, inden kl. 18.00 vil politiet efterlyse dem offentligt med navn og billede.

Sydøstjyllands Politi opfordrer også personer, som ved, hvor de to gerningsmænd opholder sig, til at kontakte politiet med deres viden på telefon 114. På forhånd tak for hjælpen.

Opdateret: Sydøstjyllands Politi skriver onsdag eftermiddag på Facebook, at de to formodede gerningsmænd har meldt sig selv.