Tag dine forholdsregler: Rockstjerners fængselsbesøg påvirker tirsdags-trafikken

Der bliver fuld knald på, når Foo Fighters tjekker ind i det forhenværende fængsel. Foto: Shutterstock

Der bliver ekstra pres på vejene, når Foo Fighters og The Minds of 99 tirsdag d. 25. juni spiller rock'n'roll på Fængslet 

For at både festglade koncertgæster og alle andre får så god en oplevelse som muligt, så har Horsens Kommune samlet information til dem, der skal bevæge sig rundt i byen tirsdag.

Alle erfaringer viser, at man kan forvente meget tæt trafik og kø fra motorvejsafkørslen Horsens V og på Silkeborgvej samt Vestergade mellem kl. 15-18 og kl. 23-01. Det samme gælder på stykket Egebjergvej, Nørrebrogade og Allégade. Derfor er anbefalingen fra kommunens trafikfolk og Vejdirektoratet, at man finder en alternativ rute, så vidt det er muligt.

Skal man rundt i midtbyen – særligt omkring centrum, banegården og Fængslet - mellem kl. 15 og ca. 20.00, vil man formentlig møde mange gående, der er på vej fra diverse p-pladser til koncerten. Langt overvejende vil det være både hurtigere og sikrere at køre udenom vejene, der fører til koncertområdet.Det gentager sig efter koncertens afslutning kl. 23, hvor mange koncertgæster gerne vil hurtigt hjem og derfor bevæger sig i store grupper, der kan fylde meget på både veje og fortove.

Asfaltarbejde forsinker formentlig trafikken 

De koncertgængere som kommer nordfra skal huske på, at asfaltarbejderne er i gang med at få gjort E45 Østjyske Motorvej omkring Skanderborg. Derfor skal man altså påregne, at det kan resultere i ekstra rejsetid, når musikelskerne valfarter til Horsens for at se Dave Grohl og resten af Foo Fighters. 

Koncertgæster nordfra skal være opmærksom på, at asfalten er ved at blive skiftet på Østjyske Motorvej. Foto: Sydøstjyllands Politi

I løbet af dagen vil du kunne finde den nyeste trafikinformation på diverse apps, hjemmesider og i trafikradioen på P4. Derudover kan man læse mere om afviklingen af koncerten på hjemmesiden for Horsens & Friends' hjemmeside.