Kom til familiekoncert med chips, rør og fluesmækkere

Pressefoto

Lørdag den 28. september kan du tage børnene med til familiekoncert med stomp- og performancegruppen Heartbeat. Det foregår i KUBEN kl. 11.30.

Kan man lave en bas ud af nogle rør og en fluesmækker? Kan man spille på chips? Og hvad er en flaskofon? Det er tid til familiekoncert, hvor stomp- og performancegruppen HeartBeat åbner dørene til deres magiske univers.

De tre unge, sprælske musikere er sprængfyldt med spilleglæde, og de laver musik på alt andet end gængse instrumenter. Der bliver spillet på hvad som helst. Lige fra kæmpemæssige tønder til små campingkopper, fra plastikdunke til egen krop. Magien opstår, når skrald og ting fra hverdagen får en ny funktion, som når en vandkande pludselig bliver brugt som trompet eller når ens krop forvandles til trommesæt.

HeartBeat har turneret som gruppe siden 2009. Deres forkærlighed for rytmer og begejstring for at spille musik på alt andet end almindelige instrumenter har fået dem til at elske stomp. I deres performance blander de rytmer på skrald med teater. Hvert nummer har sin egen fortælling, ofte helt uden ord. På den måde danner musikken rammen, mens mimikken er historiefortælleren. Det er højenergisk stomp og humoristisk skuespil med et kærligt tvist, der rammer alle aldre.

Koncerten åbner op for stomp-universets mange muligheder; chips bliver spist i takt, dunke bliver brugt som slagtøj, melodier skabes på flasker og rør, fraser fra pophits blandes og bliver til replikker og traditionelle trommestilarter som taiko- og burundi-drumming bliver fremført på tønder og skraldespande.

Med hjertevarme og glimt i øjet stråler Søren, Morten og Nils langt ud over scenekanten og tryllebinder publikum, der undervejs inviteres til at deltage med sang, klap og bodybeat. HeartBeat leverer et uforglemmeligt stomp-show, der sprudler af spilleglæde og bobler af begejstring

Det hele foregår i KUBEN på Søndergade, Lørdag den 28. september 2019 kl. 11.30. Koncerten er gratis.