Hurtig handel: Populær komiker sælger lejligheden

Foto: Danbolig Nordvest/Emdrup - Holm & Hauberg

Selvom komikeren Mark Le Fêvre har rejst land og rige rundt for at underholde med uheldige historier i onemanshowet, Bøvl, skulle det vise sig at gå anderledes glat for den populære komiker på det danske boligmarked.

Han og kæresten, Sidsel Fisker Buhl Jørgensen, har nemlig solgt deres lejlighed i den Københavnske bydel Nordvest blot 29 dage efter den kom til salg.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Salget af lejligheden er således gået over en måned hurtigere end gennemsnittet for området, hvor salgstiden sidste år sneg sig op på 70 dage.*

Den netop tinglyste lejlighedshandel betyder altså, at parret skal have fat i flyttekasserne og i gang med pakke det 128 kvadratmeter store hjem ned.

Men det bliver nok trods alt en flytning, der bliver hjulpet godt på vej af elevatoren og den private parkering, der ifølge salgsopstillingen fra ejendomsmægleren Danbolig Nordvest/Emdrup, Holm & Hauberg følger med leligheden.

Lille afslag i prisen

Selvom Mark Le Fêvre bor i København, er han ligesom mange andre af hovedstadens beboere eksiljyde - nærmere bestemt fra den østjyske by Horsens.

Et ophav han slog fast i de succesfulde sketches med alteregoet Jyde-Man på Facebook, og umiddelbart har der også været plads til at prutte lidt om prisen undervejs i handlen af parrets hjem.

I hvert fald endte de nye ejere med at lægge 3.930.000 kroner for den fire-værelses store lejlighed. Det er et afslag på 65.000 kroner i forhold til den oprindelig udbudspris på 3.995.000 kroner.

Ifølge Boliga.dk købte parret lejligheden i foråret 2017 for 3,4 millioner kroner.

Mark Le Fêvre er atter aktuel i den kommende sæson af TV2’s underholdningsprogram Stormester.

Se Mark Le Fêvres lejlighed her